Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayır sakın korkmayın benimde pek fazla ağrı yok gidip geliyor mesela bulantım gittii uyku desen hiç olmadı içini ferah tut kan ve pembe leke görmedikçe hersey normaldirr ❤ doktorum demişti anında gel demişti

Benim. Kese fasulye gibi ve solda. Karından ultrasonda solda olunca erkek sağda olunca kız diyorlar.Ama alttan baktırdığımızda tam tersiymiş. Hurafe ama insanın inanası geliyor. Ayak üşümesi erkek bebekte olurmus benim ayaklarım hiç ısınmadı. Bir de çok ağır sabah bulantıları kız bebekte daha çok olurmus ne kadar doğru bilmem. Siz de yazın kızlar bakalım doğruluk payı var mı

Bakalım, yarın sabah erkenden randevum.
İnşallah güzel şeyler söyler doktor.

Ay çok sağol canım ne güzel yazmışsın. Ben de beeo kullanıyorum benimkisi karışım olandan. Tamam devam edeyim ben ona. Zaten temiz içerikli doğal bir şey zararı olmaz da bi emin olayım dedim. Valla çok dikkat edin kendinize herkes hasta etrafımda ben koruyamadım ama toparlanmaya çalışıcam

Ben de aynen öyleyim, 12-9, hatta gece bile kırk kere uyanıyorum.
Uyanınca tekrar uyumak zor oluyo.
6-7 saat anca uyuyorum bence.

Yalnız mide bulantısı aynen devam.
Yemek yedikten sonra da oluyo artık.
Henüz çıkarmadım da bulantı çok var.

Kızlar bir soru daha soracağım çok oldum biliyorum

Aranızda oksapar kullanan var mı? Bende tek gende heterozigot var doktor önlem amaçlı başlattı yarın ilk iğnemi yapacağım. Sanırım morarma şişme olabiliyormuş. En hasarsız nereden yapsam daha iyi olur iğneyi var mı bir tavsiye

benim de yok yarın 9. haftama giriceminşallah başlamaz zaten çalışırken verimliliğimin düştüğünü hissediyorum inşallah uyku başlamaz yaa

Dimiii demekki var herkese
Belki acıktın kuzum oda yapabilir ya bulantı asıl ben acıkınca oluyo bulantıı

Oksapar değil ama progestan iğne yapıyorum göbeğimde morartıdan yer kalmadığı için kolumdan yapıyorum onda öyle olmuyor daha rahat yapılıyor

yok yok hiç korkma yarın 9'a giriyorum bende de yok

Oksapar değil ama progestan iğne yapıyorum göbeğimde morartıdan yer kalmadığı için kolumdan yapıyorum onda öyle olmuyor daha rahat yapılıyor
Ben de progestan iğne kullanıyorum ama sağlık ocağında kalçadan yaptırıyorum.
Koldan da mı oluyo?
Ve nasıl kendine yapabiliyorsun?

Ben de progestan iğne kullanıyorum ama sağlık ocağında kalçadan yaptırıyorum.
Koldan da mı oluyo?
Ve nasıl kendine yapabiliyorsun?

Progestan dex kullanıyorum ben o göbekten oluyor. Koldan eşim yapıyor. Göbekten kendim yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…