Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bu da benim karından. Kuyruklu şey de benim minnak.

Kızlar ara ara bel ağrınız oluyomu çok hafif böyle
Benim oluyor evet hafiften aşırı değil de
Selamlar, doktora olması gereken zamanda gideceğim icin her ihtimale karşı bugün kan verdim yine. Değerler artmış mi diye emin olmak ıstedım.
Merhaba, kaçıncı kan verișiniz?
Kese görülür muhtemelen kalp atışı da görülebilir belki hadi güzel haberlerle gelin
Kızlar bana da bi el atar mısınız. Karından ultrason hiç anlayamadım rollercoaster
Ay ben hiç anlayamıyorum doktor ekranda gösterirken görüyorum verdiği kağıtta hiç göremiyorum
5-6 haftalıkken ultrasondan bahsediliyor devamında ortaya geliyor bebek zaten
Bu Ramzi Teorisi 8 haftaya kadarmış zaten çocuk tam yerleşmeden
Teşekkür ederim. Darısı hepimizin başına İnşallah. Bizimki 14 günde tam 3 katı büyümüş Maşallah.
Maşallah kuzucuklara Karında zaten çok hızlı büyüyormuș dışarıda o şekilde büyüse dev olur diyordu bi doktor

Kızlar benim hiç akıntım olmuyor ya neden vajinamın içi kupkuru hissedebiliyorum
Benimde yok. Başlarda kahverengi leke geliyordu. İlaç kullandım kesildi bir kaç gün beyaz şeffaf leke geldi. Şimdi öyle yok aynı senin gibi kuru olduğunu hissediyorum bende

Benimde yok. Başlarda kahverengi leke geliyordu. İlaç kullandım kesildi bir kaç gün beyaz şeffaf leke geldi. Şimdi öyle yok aynı senin gibi kuru olduğunu hissediyorum bende
Simdi baktım ınternetten de progesteron hormonu artınca hamilelikte kuruluk yapıyormuş yazıyor

Benim bazen kemiğim ağırıyor sebebini anlayamıyorum
Kızlar benim hiç akıntım olmuyor ya neden vajinamın içi kupkuru hissedebiliyorum
Olmasın canım inan ki daha iyi benim su gibi akıyor günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum

Çok teşekkür ederim canım 7arti2de gittim. Yanı kız mi demek oluyo söylediğin

2. Kan verişin. Pazartesi vermiştim
Değerler artmış mi diye merak ettim:)
Artmış evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…