Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

gözün aydın 1 ay bekleyenler kulübüne hoş geldin

Şimdi çıktım kızlar. Çok şükür her şey yolunda. 2.1 cm olmuş. Hiçbir sorun yok dedi dr. 12. Haftaya kadar 2 haftada bir görelim dedi. 12 den sonra planlarız randevu tarihlerini dedi. Midem bulandığı için zencefilli su içebiliyorum sadece dedim. İyi yapmışsın, hiçbir zararı yok dedi. Umarım herkes güzel haberler alır.

artık cm'ler le konuşuyoruz

gözün aydın

Hadi gözün aydın bizimki de 1.4 cm di geçen hafta

Maşallah gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah

Rabbim en güzeline hazırlıyor ilk gebeligimde yaşamıştım cok geçmiş olsun canim en kısa sürede sağlıklı haberlerini alırız inşallah

Kızlar bildiğiniz online diyetisyen var mı gebelik için diyetisyen düşünüyorum kendim ayarlayamadim bir türlü

5-6 haftalıkken ultrasondan bahsediliyor devamında ortaya geliyor bebek zaten

Doktor öyle demedi yeri aslında olmaması gereken yerdeymiş nerde olması gerektiğini söyledi de unutum o telaşla :)

Kızlar bana da bi el atar mısınız. Karından ultrason hiç anlayamadım rollercoaster

aaa demek karından böyle görünüyormuş, ben karından hiç baktırmamıştım, muhtemelen 11. haftamda gittiğinde benim de karından bakar

oval gibi olan kese galiba, ne kadar farklı görünüyormuş karından ve rahimden

şu an tamamen fikir yürüterek söylüyorum bildiğimden hiç değil bence bebek sola doğru duruyo olacak cenin pozisyonu o tarafa daha yakın

ama karından ultrasonum hiç çekilmemişti o yüzden tamamen fikir yürüterek söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…