Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağolun teşekkür ederim

Gebelik belirtilerim bir anda yok oldu. Karnım bile yumuşadı inanır mısınız, mide bulantısı olmadığını ve uzun açlıklara dayanabildiğimi farkettim.
Bendene mide bulantısı ne başka birşey olmadığı için anlamadım hiç birşey şimdide aynı şekilde korkmuyor değilim bir tek göğüs hassasiyetim var sürekli kontrol ediyorum Allah korktuklarımızla sınamasın sizede isteyen herkese de sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Kalp atışını duyduktan sonra haftasına gittim ben 2 hafta sonraya tekrar verdi haftaya cumartesi 2 hafta arayla gidelim dedi
Bana da 2 hafta sonra yine gel dedi sakın korkma erken çağırdığım için sen duramazsın çünkü 1 ay dedi
benim kalp atışı duyulduktan sonra, 1 ay sonraya verdi, 16 gün gitti 14 gün kaldı
Böyle topikte kötü haberler alınca insan tedirgin oluyo o yüzden ben sanırım ayda 2 kere giderim

Şimdi şöyle yolksac sağ altta bebek soldaydı bu kalp atış sayısıda belirleyebiliyomuş cinsiyeti
Aaaa yolk nerdeyse bebek orda oluyor dediler bana o zaman bebek soldaysa erkek
kızlar ben haftaya cumartesi yine gidicem size bi daha ki randevuyu ne zamana verdi doktorunuz
Ben geçen cumartesi gittim 3 hafta sonra görüşelim dedi
Ee tam ortadaysa ne oluyor benimki tam ortada:)
Amaaaaa şaşırdım bak bilemiyorum

Kuzu gittinmi doktora
Gittim canım her şey yolunda şükür tansiyonum 13-8 çıktı iki seferdir takip edelim dedi ebe. O zaman doktordan çıkmıştım soramadım. Şimdilik bir sorun yok kalp atışını da güzel güzel dinledik
1 ay sonra çağırdı tekrar bakalım

Maşallah kuzum şimdi rahatlamışsındır artık bi dahakine de cinsiyet inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…