Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
referans degerleri icinde görünüyor yine en dogru yaniti doktorunuz cevaplicaktir

Valla ben de tedirgin oldum biraz arkadaş öyle yazınca çok nadir miğde bulantım oluyor hafif oda içime kurt düştü

Herkeste aynı olmuş sanırım bende kendimi yoklayıp duruyorum. Zaten ne mide bulantısı ne başka bişey en başından beri belirti yok korkuyorum. Cuma günü kontrolüm var bekle ki gelsin

Ya varya demiştim ki kalp atışını duyduktan sonra rahatlarım artık yok arkadaş gene evhamlanıyorum kötü bişey okuyunca
Hepimizde var bu hassaslık kuzum ya düzeltme yaparken birazdaha birşey demiştim de bidaha diyim

Mesela uyku hiç yok normal hayat gibi 12 de uyuyorum sabah 9 10 gibi kalkıyorum bende mesela uykuda tedirgin olmuştum biara

Bugün Ankaraya geldik eşimle yolda yürürken falan daraldım korktum acaba ciğerimde sorun mu var dedim
Hahah yokyokk hamilesin ya vücut alışmaya çalışıyor şimdi bi can taşıyorsun ben cok çabuk yoruluyorum resme nefes nefese bile kaldığım oluyo çok enteresan desen spor etmişim

Canım gözün aydın öncelikle genlerde heterezigotmu çıktı homozigot mu birde kan sukandırıcı iğneler bazen kanama alanını büyütebiliyor oldukça dikkat et

Ee söyledim bilemedin amaa:)))

Hepimizde var bu hassaslık kuzum ya düzeltme yaparken birazdaha birşey demiştim de bidaha diyim

Mesela uyku hiç yok normal hayat gibi 12 de uyuyorum sabah 9 10 gibi kalkıyorum bende mesela uykuda tedirgin olmuştum biara
İşte hepimiz bi şekilde birde kıyaslıyoruz burda aa onda var bende yok bi sorun olabilirmi diye aslında her hamilelik çok farklı

Herkeste aynı olmuş sanırım bende kendimi yoklayıp duruyorum. Zaten ne mide bulantısı ne başka bişey en başından beri belirti yok korkuyorum. Cuma günü kontrolüm var bekle ki gelsin
Senin cuma benim haftaya cumartesi te evet ben bugün çok etkilendim cidden aslında böyle şeylere hem üzülüyoruz duyunca hemde kendimizde de olabilirmi diye bi korku geliyor sabah diyorum keşke okumasaydım

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğim gün grip olmuştum ondan sonra mı hamilelikten mi bilmiyorum çok daralıyorum yürürken falan nefes nefese kalıyorum. Sizde de oluyor mu?
Bende oluyo canım.
Kalp daha çok kan pompaladığından olurmuş.
Takip ettiğin uygulamaların birinde okumuştum.

Senin cuma benim haftaya cumartesi te evet ben bugün çok etkilendim cidden aslında böyle şeylere hem üzülüyoruz duyunca hemde kendimizde de olabilirmi diye bi korku geliyor sabah diyorum keşke okumasaydım

Haftaya cuma benimde arada bir gün varmış olmadı başka hastaneye gidip bi baktırsammı yada steteskop mu alsam acaba ya duyabilir miyim ki

Cesaret iste eşimde bende bitürlü cesaret edemedim hatta aşılama zamanında ben bide 20 gün boyunca iğne vurulmak için hergün saglıkocağına yürüyerek kendim giderdim ay ne çektim ya evet kendin yapabiliyorsun ama birsey değilki kolonya sür vur bitti ama el oraya gitmiyo resmen kaçkere denemeye caliştım yohh iğneyede dokunamıyorum resmen posetlen veriyorum hemşireye

Canım gözün aydın öncelikle genlerde heterezigotmu çıktı homozigot mu birde kan sukandırıcı iğneler bazen kanama alanını büyütebiliyor oldukça dikkat et
Evet canım, onun için bu hafta başlattı doktorum.
Kanama alanını bilerek verdi yani.
Nasıl ve neye dikkat edebilirim bilmiyorum.

Heterozigot da var homozigot da, karışık.

Çok şükür canım, çok rahatladım.
Bir kaç gün geçsin, bir sonraki muayenenin stresi sarar.
Sarmasın ay sakin ol Ben kalp atışından sonra rahatladım
Vallaa bilemiyorum önceden kim bilir neredeydi minik :)
Artık senin tahminler nub teorisine kaldı. Kese teorisi de var yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek
Bende oluyo canım.
Kalp daha çok kan pompaladığından olurmuş.
Takip ettiğin uygulamaların birinde okumuştum.
Aaa tamam iyi bari normalse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…