Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Maşallah canımm gözün aydın sağlıcakla ilerlesin sonuna kadar

Maşallah daim olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin

Kuzular bugün açık kahve renkte akıntım olmuş, akşam farkettim devam ediyordu. Hemen acile gittik çok şükür herşey yolunda ama 2 tane ufak kanama alanı gördü doktor. 2 hafta önce progestanı bırakmıştım tekrar başlıyorum fitil olarak devam etsem daha faydalı sanırım. Çoğunuzdan duyduğum kadarıyla kafaya takmamaya çalışacağım ama geçiyor değil mi bu kanama alanları

Canım geçiyor rahat ol bide dinlenmeye çalış oldukça benimde kahve lekelenmem çok oldu

Benim kırmızı kanamam oldu kaç defa. Korkma ilk zamanlarda oluyor. Burada çoğu kişinin oldu hep, bol bol dinlen bişeycik olmaz allahın izniyle

Gözünüz Aydın ilk etapta doktor bize dinletmiyor mu zararlı mı oluyor acaba. Ben de 6+0 da gideceğim kontrole kalp atışını vajinal duyarız dedi ama bize dinletmesi zararlı olacaksa onu bilmek isterim

Agrısız oluyor diye bikiyorum kızzz hafif geçiriyosun o zaman demekki
Başta çekiyormușsun belli açılmaya kadar sonra iğne diye biliyorum. Sonlar rahat oluyor sanırım
Az önce hapşırdım yatarken sol tarafımda kasıkta birşey koptu sanki birşey olmamıştır değil mi
Benimde 1 2 kere oldu pozisyondan kaynaklı oluyor bişey olmaz Allahın izniyle
Hadi gözünüz aydın
Hiç korkmayın kahverengiden hepimizde oldu hemen hemen
O boruyla nasıl dinleniyor sormaya korktum
Yok öyle değil dur bulup atam Karnından dinliyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…