Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya ben ne kendime ne başkasına batıramam o iğneyi.
Bugün hemşire eşine göstereyim o yapsın dedi.
Yok, güvenemem dedim.

Reactions: Jou
Sarmasın ay sakin ol Ben kalp atışından sonra rahatladım

Artık senin tahminler nub teorisine kaldı. Kese teorisi de var yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek

Aaa tamam iyi bari normalse

Keseye bakarsak yuvarlak bişi ozaman kız

Evet canım, onun için bu hafta başlattı doktorum.
Kanama alanını bilerek verdi yani.
Nasıl ve neye dikkat edebilirim bilmiyorum.

Heterozigot da var homozigot da, karışık.
Yani yapabiliceğin tek şey düzenli kontrol bide progestan kullanıyosundur büyük ihtimal zaten

Haftaya cuma benimde arada bir gün varmış olmadı başka hastaneye gidip bi baktırsammı yada steteskop mu alsam acaba ya duyabilir miyim ki
Yok duyulmaz bi doktor var adını unuttum eskiden böyle boru gibi bisey varmış belli haftadan sonra onla dinliyorlarmıș bizde bulsak alsak

Seninle aynıyız canım benim de tam bugün 6+0 inşallah görürsün keseyi kalp atışını da duyarsınnn

Az önce hapşırdım yatarken sol tarafımda kasıkta birşey koptu sanki birşey olmamıştır değil mi

yok yok hapşırmaktan öksürmekten bir şey olmaz demişti doktorum

ben yine de normalde kasarak kibarca hapşırıyodum öyle alışmışım, artık kasmadan hapşırıyorum, afedersiniz hayvan gibi ses çıkıyo ama napayım

Ben de bünyemle ters orantıda hapşırırım. Böyle nerdeyse iç organlarım yer değiştirecek şekilde. Bu sefer yavaş hapşırayım dedim ama yatakta yakalandım daha kalkamadan sol kasığım patlası gibi oldu ne kadar hassas dönemde oldugumuzu bir kez daha anladım kalkmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…