Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün kadın doğumda ve çocuk doktorunda randevum var
Birazdan oraya gideceğim bakalım neler söyleyecekler
Yalnız bugün yeni bir şey daha öğrendim
Doktor dikişlere ultrasonla bakıyormuş
Aaaa bak bunu da bilmiyordum yeni şeyler öğreniyoruz 🤭
Aynen şuan düzensizleşti süresi öyle 5 dk da olmuyor en son 57 geçe oldu işte
O zaman yalancı 🤭
Galactagoyu ilk doğumda kullandm ama sanki pek işe yaramadi bende
Öyle mi kullananların yalancısıyım🤭😂😂
Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Ayyy hadi gözün aydın geçmiş olsun 🥰

Şimdi sancı dediniz gece yatarken kaç kere arka arkaya sol kasık ve sol alttan dürttüler beni aha dedim geliyor 😂 bugünde iş yerine geçiyordum arabada bi yokladı ahh diye bağırdım eşim tekme mi attı dedi😂😂
Yalanı buysa gerçeğini düşünemiyorum 😄

Benimkide inmiyor aşşağılaraaa 🤦‍♀️
Benimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyor 🙈
Bende bugün dilime doladım "Gelmezsen geeelmeeee" 🤣
Kızlar parmaklarım bileklerim çok garip parmaklarımı katlayamıyorum takılıyo sanki kemikleri bi süredir böyle dizlerimde ağırıyo eklem yerlerimde bi sıkıntı var doktor kontrolümede daha var bu neden olur bilen varsa yazsın lütfen
Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş o

Ya işte sabah oldu 5-10 dk içinde yine oldu sonra kalktım yürüdüm biraz o ara yarım saat olmadı şimdi yine aralıklı geçiyo tekrar geliyo ya daha erken kızlar çok korkuyorum
Bide kızlar sabah idrarımı yaptıktan sonra birden çok afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı bişey aktı baş parmak kadar diyim böyle nişan olurmu
Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşün 🤩🤩🤩
Koyucam yarın bebeğim.Bugün kahverengi akıntım geldi regl gibi sancılandım.Ardından akşam saatlerinde iç çamaşırımın büyük bir bölümünün ıslandığını farkettim.Yaklaşık 2 saattir de kasılmam var. Bugün çok fazla ayakta kaldım temizlik yapıyorum ondan oldu sanırım...
Anlayacağın gözüm korktu artık😂
Ay ne biçim hastaneymiş herşey pahalı olunca güya tedbir almışlar sanırım.Normal annesi gece ile gündüzü pek ayırt edemezler 40 ından önce.10 günü bulmuştu benim ağrı da bakalım bunda nasıl olacak.Vermidon içmiştim ben 1 hafta.
Hazırla tamamen kuzum bebeğim.
O kahverengi acaba nişan olabilir mi🙂
Selam kızlar. Bugün regl sancısından daha fazla sancilarla uyandım. Ilık bir duş aldım biraz rahatladım ama ağrım hala var. Bu saatten sonra her gün doğumu beklerim ben 🤣
Selam canım bekle artık bi zahmet 😂
Bir de senin kız gününü beklemeden suyun geliyormuş bebişte dönüyormuş ,sen normal ben sezeryan doguruyormusum ahahah 😅
Ben Jou Jou için öyle hissediyorum 🤩
Ama sen yine normal canım 😃
Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruz 🤩
Bu vitamini duymadım hiç. Şimdi içeriğine baktım da, ismini daha önce duymadığım bir yağ çeşidi kullanmışlar. Belli o yağ ağır geliyordur.
Benimkinde ayçiçek yağı var. Zaten çocuklara kullanılan d vitamini bendeki, içeriği de temiz. İstersen bi bak.

Bu çok nadir bir durummuş ama yinede temkinli olmakta fayda var. Sağolasın bilgi için :KK66:

Bu arada grupta bu güne kadar doğum yapanlar hep sezaryen mi oldular?
Kuzum bende Amazing family Amazing family gibi biliyorum. Su geldikten sonra beklemek olmaz. Mutlaka doktorun kontrol etmesi gerek
Benim 2. Oğlumda suyum gelmişti açılma vs hiç bir şey olmadığı halde eve göndermediler yatış yaptılar

Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı 🤣
Gözünüz aydın kızlar, güle güle büyütün inşallah. Darısı bizim başımıza ❤️❤️

Herkes tek tek doğum yapıyor kendimi ilkokulda öğretmenin bizi sıraya dizip tek tek çikolata dağıtması anında hissettim acaba sıra bana ne zaman gelecek 😂😂😂
Aslında tam olarak yazılı sorularını yan sınıftan almaya calisiyoruz, gibi. Nerelerden sordu? Nasıl geçti? Kaç dakika sürüyor vb😂😂

Kızlar dün geceden beri alt karında ağrı mi desem sancı mi desem bir şey var yani. Aslında daha önce yaşadım ama o suni sancı olduğu için emin olamıyorum anlayamıyorum, sabah uyandım hala geçmemiş. Regl ağrısı dolanıyor gibi bir agri🤷‍♀️

Bir de bebiş kordon dolamis boynuna o da stres yaptı beni, başka kordon dolanan var mi🙃

Evet, kordon dolanma yanlış hatırlamıyorsam 25.haftalarımda fln bende de olmuştu. 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde düzelmişti :)

Back
X