Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evettt benim geçen ağrıdı kalçma belim ama nebileyimm doktora gittim birşey yok ama Zekta1 nın makatı bile iğne batmış gibi oluyordu oda belirti ha
Çok kişiden duydum makatta ağrı oluyormuş sancı olduğunda
diye diye topikteki herkesi haziran gelmeden doğurtucan sanki
Ahahaahah valla öyle olacak gerçekten ama bu son haftalar da geçmedi sanki uzadı durdu Mayıs

Spinal sezeryani daha önce yasadm,o doktorumla şuan farklı şehirlerdeyiz ben de bu doktorum nasıl çok merak ediyorum inşallah iyi geçer diye dua ediyorum ama ilki gerçekten çok konforluydu

Canım gözün aydın olsun
Hayırlı avlat olsun
Bol sütlü uykulu olsun yavru
Sen nasılsın

Kiz kimler dogurdu simdiye kadar karistirdim, haberler pespese geliyor masallah

Gozunuz aydin saglikla büyüsün bebiş

Hayirli olsun gozunuz aydin, guzel haberler geldikce daha da heyecanlaniyoruuz

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bazı tekmeler acıtıyor valla

Valla

Normal bence amazing ve fatma olcak önce

Hadi gözün aydın

Ayy hadi gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi

Darısı başımıza

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak

Canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza darısı diğer bekleyenlerin başına:)

Oyyyy maşallah barekallah Herkes başladı yavaş yavaş çok duygulanıyorum ya

Eneee maşallahhhh hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın yeni görüyorum

Allah analı babalı büyütsün,gözün aydın canım

5 cm e kadar dayanilmayacak şekilde olmuyor genelde,sonrası zorluyor
Rabbım bir avazda kurtarsın inşallah
Allah razı olsun hepinizden darısı bekleyenlerin başına inşallah epidural anestesi oldum biraz ağrılarım var am çok şükür kalktım yürüdüm ağrılarda bi şekilde geçicek zaten bebeği kucağa alınca unutuyo insan rabbim herkese nasip etsin inşallah sizleri de bekliyoruz

Dinlenince geçiyorsa yakın değil sen hallet nolur nolmaz

geçmiyor ama ben yinede olumlu düşünüyorum içerde baya akrobasi yapıyor hiç durmadı hareketi dünden beri erken doğmaz kızım şaka bi yana korkumdan kalkıp hallettim

Ben stresten doğurursam şaşırmayın sona kalırım diyodum ama patır patır doğurmaya başladı herkes

hala aynıyız bütün topik hatta üstüne temmuz anneleri başlat benimki içerde oynamaya devam

Ay bide ne duydum hareketi durmadı deyince doğum yaklaşınca çok hareketli olur bebek derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…