Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa ciddimisin kaç haftalıktı zekta? Ayy ben iyice stres oldum şimdi cantam tam anlamıyla hazır deil daha erken ya yarın 37.haftaya gircem bi 10 15 gün daha beklese en azından
Erken merken yok hazırla çantanı 37 idi herhalde haftaliğı oda şokta zaten doktor bile şoka girdii nst ye ilk ve son girdii o gidiş o gidiş normalde çarşambaydı nst ye girmeye

Ben süt sağma makinemi dezenfekte ettim şükür ,süt çaylarıni aldrdm bugün eşime,kahve vs de aldım çantaya konulacak hepsi akşam ,

Okudukça heyecan yapıyorm iyi oluyor eksikler vs tamamlanıyor
Içecekler niye kızzz gazını çıkarana kadar bekletiyolar zaten hastanede ya

Ben süt sağma makinemi dezenfekte ettim şükür ,süt çaylarıni aldrdm bugün eşime,kahve vs de aldım çantaya konulacak hepsi akşam ,

Okudukça heyecan yapıyorm iyi oluyor eksikler vs tamamlanıyor
Benim süt sağma makinesi daha bugün kargoya verildi dezenfekte etmek için kaynayan suya atıyoruz 5 dk dimi

Valla ben ilkinden deneyimledm süt yapacak şeyler yeyip.icmeden sütum gelmedi ,şimdi yeme içmeye izin verildiği gibi Çaylara baslarm damlaya vs
Ne çayları aldın kuzum bir topikte anason çayı mı ne duydum ilk defa, humananın çayını mı aldın? Damla da şu meşhur bestlak mı oysa kullanımı nasıl damlalıklı olmadığı için zor kullanılıyor demiş biri çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…