- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #56.881
Humana still tea,lactamil,bol su ,içinde krema olan muhallebiler de bana süt yapmıştı doğumdan bı gün önce yapıp dolaba atcam yineHeee iyimiş ne ictinde süt geldii kuzu bende deneyimleyeyim
Yok yok estağfurullahNe çayları aldın kuzum bir topikte anason çayı mı ne duydum ilk defa, humananın çayını mı aldın? Damla da şu meşhur bestlak mı oysa kullanımı nasıl damlalıklı olmadığı için zor kullanılıyor demiş biriçok soru sordum
Iyi kızzzHumana still tea,lactamil,bol su ,içinde krema olan muhallebiler de bana süt yapmıştı doğumdan bı gün önce yapıp dolaba atcam yine
Yaaaa kuzummm cok geçmiş olsunn rabbim sağsalim kucağına nasip etsin inşaallahhhKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Canım çok şükür şimdi iyisin ya geçti gitti inşallah bebişler iyiler mi pekiKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Çok saolasınYok yok estağfurullah
Humana still tea
Lactamil
Milk tea
Bestlak damla(ilk oglusta galactago kullandm bestlak ilk kez kullancam inşallah faydası olur)
Kullanımda yazarm yine
Kızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Çok geçmiş olsun tatlım sağlıcakla kavuşun en yakın zamandaKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Ben de onu merak ediyordum da baktım pazartesiden beri girmemiş. Haftaiçi diyordu zaten doğum. Bence doğurdu ikizlerden kafasını kaldırıp bakamıyor buralara
Valla kızzzz
Canım gözün aydın olsunKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Planlanan tarihten 1 gün önce acil oldu ne yazık ki canım… acil olunca kan sulandırıcının yapılmış olması ortalığı karıştırdı. Ameliyat sonrası da birçok sorun oldu kanama nedeniyle, başka organlara hasar verme ihtimali de varmış, o nedenle taburcu da olamıyorum, kan verseler de değerlerim yükselemiyor. Bebişlerimin sadece fotoğrafını görebiliyorum… Bu haftalara gelince böyle olacağını hayal etmemiştim, direkt yanıma verirler ve taburcu oluruz diyordum , olmadı…Ben de onu merak ediyordum da baktım pazartesiden beri girmemiş. Haftaiçi diyordu zaten doğum. Bence doğurdu ikizlerden kafasını kaldırıp bakamıyor buralara
Canım çok şükür şimdi iyisin ya geçti gitti inşallah bebişler iyiler mi peki
tez vakitte yavrularına kavuşmak nasip olsun inşallah
Çok geçmiş olsun tatlım sağlıcakla kavuşun en yakın zamandaşimdi nasılsın, bebişler nasıl?
Aa hadi ya bilmiyordum inş sağlıkla almıştır kucağına
Sağlıkla bebişlerde kucağına gelicek canimKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
O kesinValla kızzzz
Ama doğumdan önce bol bol tadına bakmıştır nstnin
Canım gözün aydın olsun
Rabbim bi an önce yavrularına kavuştursun sağlıkla
Sen nasılsın toparladın mı biraz
Planlanan tarihten 1 gün önce acil oldu ne yazık ki canım… acil olunca kan sulandırıcının yapılmış olması ortalığı karıştırdı. Ameliyat sonrası da birçok sorun oldu kanama nedeniyle, başka organlara hasar verme ihtimali de varmış, o nedenle taburcu da olamıyorum, kan verseler de değerlerim yükselemiyor. Bebişlerimin sadece fotoğrafını görebiliyorum… Bu haftalara gelince böyle olacağını hayal etmemiştim, direkt yanıma verirler ve taburcu oluruz diyordum , olmadı…
Evet o biraz aksiyonlu oldu bana. bu net belli basima ne gelcek bilmeliVallahaa yaa ilkinde sancı yaşadın tabii
Rabbim sağlikla verdi sağlicakla da kavuştursun tez zamanda meleklerinle seni. Gözün aydin Rabbim anali babali büyütsünKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Kızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Planlanan tarihten 1 gün önce acil oldu ne yazık ki canım… acil olunca kan sulandırıcının yapılmış olması ortalığı karıştırdı. Ameliyat sonrası da birçok sorun oldu kanama nedeniyle, başka organlara hasar verme ihtimali de varmış, o nedenle taburcu da olamıyorum, kan verseler de değerlerim yükselemiyor. Bebişlerimin sadece fotoğrafını görebiliyorum… Bu haftalara gelince böyle olacağını hayal etmemiştim, direkt yanıma verirler ve taburcu oluruz diyordum , olmadı…
Bende de var dünden beri.. regl ağrısı gibi benim, alt karında..Benim alt karnım acıyor yav sizde de oluyor mu
Normal doğumda süreç daha uzun, saatte 1cm açılıyor diye biliyorum. Kızımda 5cmle ben de hastaneye yatırılmıştım saat 1de, 6yi geçiyordu ki acilmam 10cm i o zaman bulduAlmıştır kucağına şimdi
Canim çok çok geçmiş olsun, inşallah biran önce toparlarsin ve bebislerinle kavuşursun. Güle güle büyütünKızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?