Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok yok estağfurullah
Humana still tea
Lactamil

Milk tea
Bestlak damla(ilk oglusta galactago kullandm bestlak ilk kez kullancam inşallah faydası olur)
Kullanımda yazarm yine

Kızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…

Yaaaa kuzummm cok geçmiş olsunn rabbim sağsalim kucağına nasip etsin inşaallahhh

Canım çok şükür şimdi iyisin ya geçti gitti inşallah bebişler iyiler mi peki

tez vakitte yavrularına kavuşmak nasip olsun inşallah

Çok geçmiş olsun tatlım sağlıcakla kavuşun en yakın zamanda şimdi nasılsın, bebişler nasıl?

Benim dikkatimi çeken bişey de doğumu başlayan kimsenin 40 haftadan sonra olmaması kızlar demekki kırkı tamamlamak nadir biz en iyisi 38 i baz alalım

Ben de onu merak ediyordum da baktım pazartesiden beri girmemiş. Haftaiçi diyordu zaten doğum. Bence doğurdu ikizlerden kafasını kaldırıp bakamıyor buralara

Aa hadi ya bilmiyordum inş sağlıkla almıştır kucağına

@zzekta1 nst yi göremedenn gittin doğuma helal olsun sana
Valla kızzzz
Ama doğumdan önce bol bol tadına bakmıştır nstnin
Canım gözün aydın olsun
Rabbim bi an önce yavrularına kavuştursun sağlıkla
Sen nasılsın toparladın mı biraz

Reactions: Jou
Ben de onu merak ediyordum da baktım pazartesiden beri girmemiş. Haftaiçi diyordu zaten doğum. Bence doğurdu ikizlerden kafasını kaldırıp bakamıyor buralara
Planlanan tarihten 1 gün önce acil oldu ne yazık ki canım… acil olunca kan sulandırıcının yapılmış olması ortalığı karıştırdı. Ameliyat sonrası da birçok sorun oldu kanama nedeniyle, başka organlara hasar verme ihtimali de varmış, o nedenle taburcu da olamıyorum, kan verseler de değerlerim yükselemiyor. Bebişlerimin sadece fotoğrafını görebiliyorum… Bu haftalara gelince böyle olacağını hayal etmemiştim, direkt yanıma verirler ve taburcu oluruz diyordum , olmadı…
Canım çok şükür şimdi iyisin ya geçti gitti inşallah bebişler iyiler mi peki

tez vakitte yavrularına kavuşmak nasip olsun inşallah

Çok geçmiş olsun tatlım sağlıcakla kavuşun en yakın zamanda şimdi nasılsın, bebişler nasıl?

Aa hadi ya bilmiyordum inş sağlıkla almıştır kucağına

Sağlıkla bebişlerde kucağına gelicek canim sen güzelce toparlanmaya bak bebeklerin için sımdı nasıl sağlık durumları sen nasil hissediyorsun

Canım geçmiş olsun inş bir an önce toparlanıp yavrularına kavuşursun ben hala beklemedesin sandım böyle bir haber beklemiyordum. Bu kan sulandırıcılar başa bela zaten bende kullandım diye beklettikleri için zaten açılma olupta bebeğimi kaybetme durumuna gelmiştim. Seninde keşke her ihtimale karşı kesselermiş kan sulancırıcısını. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum inş

Rabbim sağlikla verdi sağlicakla da kavuştursun tez zamanda meleklerinle seni. Gözün aydin Rabbim anali babali büyütsün
Bu iyileşme sürecini tez atlatip evinize en kisa sürede dönün inşallah

Hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede bebeklerini kucağina alırsın inşallah. Değerlerin de yavaş yavaş düzene girer hiç canını sıkma.

Benim alt karnım acıyor yav sizde de oluyor mu
Bende de var dünden beri.. regl ağrısı gibi benim, alt karında..
Almıştır kucağına şimdi
Normal doğumda süreç daha uzun, saatte 1cm açılıyor diye biliyorum. Kızımda 5cmle ben de hastaneye yatırılmıştım saat 1de, 6yi geçiyordu ki acilmam 10cm i o zaman buldu 1 saate anca doğar herhalde, Allahim onu da bizi de bir ayazda kurtarsın inşallah saglikla⚘️
Canim çok çok geçmiş olsun, inşallah biran önce toparlarsin ve bebislerinle kavuşursun. Güle güle büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…