Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
20. Hafta diyorrr of daha çok var
Ahahah o zamana kadar olmaz
Ama hep 20 hafta diyor bize daha erken lazım :) birde onda biz dinyemeyiz kısa o. Ben en iyisi kontrollerimi beklim
İki büklüm olur kalırız dinleyecez diye
Ucuzmuș da
Bilgilendirme yapmayan doktora uyuz oluyorum. Ben olsam gitmem bi daha o doktora
Vallaha kız doğurmakta çok zorr allahh yardımcımız olsun kadın olmak hiç kolay değil hele ana olmak
Valla ya kadınların işi zor her zorluk bizde
Kesenin şekline göre erkek, Ramziye göre bakarsak bebek sağda kız
Benimkinide tahmin ediin
Senin keseye göre kız, Ramziye göre belli değil bebek ortalamıș kendini ilk gittiklerinde yolk nerdeydi sağda mıydı biliyor musun?
Ben 2 kez çiğ köfte yedim çok canım istedi. Et yok ya içinde sorun olmaz diye düşündüm
Bu da benim balım tam 7 haftalıkken ama bugünkü ultrasonda aşağıda sırtüstü yatıyodu galiba Her ultrasonda farklı yönde görüyorum bakalım ne çıkacak
Sağ altta karındansa kız

Benim de bu aralar arttı ama aşırı değil

Ya benim yeni yeni geçti çok şükür. Kasılmalarım da çok oluyordu doktora sordum onlar da normal dedi neyseki

Ortadaydı tam ya

Bende öyle ama asistanları bakıyor hep anlamadım ben bisi onların yaptıgını bende yapardım evde ultasyonum olsa
Prof. İçin ekstra ücret ödüyorsanız prof bakıyor. Ödemiyorsanız asistanlar bakar, önemli bir durum olursa profa bildirirler. Asistanlara tecrübe kazandırıyorlar. Para ödeyince “ benim üzerimden tecrübe kazanmayın, eğitim vermeyin.” Demiş oluyoruz bir nevi.

Ay o bendede var yaaa dakkabası

Canoo benim sol tarafta erkekmi yani

O zaman yarın ilk iş yerim valla çok kişi sorun yok demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…