Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde kese etrafında cok vardı aşşırı derece foşur foşur geliyordu inan seninki birşey değill kahveye dönecek ozaman kafanı rahatt tutt kahve iyi
Benimki şuanda açık kahve çok şükür inşallah çoğalmaz Hepimizinki akıp gider bi daha olmaz

Reactions: Jou

Eklentiler

• IMG-20211028-WA0013.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 67
Ay varya kese şekli bence belli ediyor benim ki geçen hafta yusyuvarlaktı seninki oval gibi

Baya değişmiş cidden. 2. Kontrolüm de merak ettim bakalım nasıl olacak bu sefer
Bebiş büyüyor kese büyüyor aynen değişiyor hiç önemli değil benim için cinsiyeti doktor bugun ooo canlanmış seninki dedi kalp atışını dinletti oğlum kalp atışını duydu gülücükleri beni okadar mutlu ettik rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Tabiki merak ediyorum cinsiyeti o ayrı

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bende bulantı çokça ilaç kullanmamaya direndim ama yemek yiyemiyorum diye bugün prilam aldım en son. Hahaha sonra bir ilham geldi yarim gündü bugün kendimizi arkadaşla kebapçıda bulduk kesmedi ordan kumpir yemeğe gittim

Tabikide cinsiyeti önemli değil yeterki sağlıkllı hayırlı evlat nasip etsin hepimize önemli olan o. Ama dediğin gibi insan merak ediyor işte:)

Oo iyi açılmışsın afiyet olsun yarasın bebişe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…