Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oo iyi açılmışsın afiyet olsun yarasın bebişe :))
Hahah ilacı eczaneden satın aldım içmeden acıkmıştım ama bulantı hafiflemişti kebap istiyormuş sıpa demek kızımda hiç böyle değildim gerçi o zaman progestan kullanıyordum mala bağlamış uyuyor uyuyordum şimdi uyumak mümkün değil 1e giden kızım var ilgi alaka yemek mecbur daha yorucu

Tam ilgi zamanı 1. Sınıf. Sende çok zorlanırsan artık içersin. Bu miniklerde neden böyle şeyler canı çekiyor benimde lahmacun çekip durdu

Teorileri yıkmak istemem amainşallah burdan cinsiyetleri yazacağımız zamanlarda birbirimize hatırlatırız bunları
Evet evet bakalım unutmayalım inşallah bu konuşmaları gerçi Allah izin verirse 1 buçuk aya öğreniriz heralde

Tam ilgi zamanı 1. Sınıf. Sende çok zorlanırsan artık içersin. Bu miniklerde neden böyle şeyler canı çekiyor benimde lahmacun çekip durdu
Sorma canım mecbur küçük 2015 ekim aslında gondermeyebilirdim ama 2 yıl kreş yetti çok sıkıldı birazda gelişimi önde bir çocuk ondan verdik sonra hamislik idare ediyor yuvarlaniyoruz işte sorma kebap lahmacun acılı çiğköfte gözümün önünde burnmun ucunda mangal dumanıyla geziyorum resmen ahahahah doktora soracağım şu çiğköfte gözümün önünde korktum mikrop dolaylı sormadan yemem sesleri gür olacak herhalde bizimkilerin

Evet evet bakalım unutmayalım inşallah bu konuşmaları gerçi Allah izin verirse 1 buçuk aya öğreniriz heralde
Evet inşallah ikili test haftası 2 3 hafta sonra 12.ci haftada az çok belli ediyor kemik yapılarından . Benim kızımda doktorum kemik yapısı kıza benziyor demişti

Evet inşallah ikili test haftası 2 3 hafta sonra 12.ci haftada az çok belli ediyor kemik yapılarından . Benim kızımda doktorum kemik yapısı kıza benziyor demişti
Aynen kemik yapısından anlaşılıyomuş az çok bakalım ne olucak heycanlı bi bekleyiş
Öyle dendi biri atmiştı burda fasulye gibiyse kese erkek diyodu ben rüyamda bile fasulye gördüm kesin bana erkek
Ben de pipi gördüm rüyamda ama bana herkes kız diyor niyeyse

Etsiz çiğ köfte yiyebilirsin onda sorun olmuyor adanada değilim iyi ki yoksa çıkmazdım bende kabapçılardan Allahtan burda güzel yapmıyorlar :)

Aynen kemik yapısından anlaşılıyomuş az çok bakalım ne olucak heycanlı bi bekleyiş

Ben de pipi gördüm rüyamda ama bana herkes kız diyor niyeyse

Banada ilk hamileliğimde kız diyorlardı hatta doktor da 16 haftaya kız dedi sonra erkek olduğunu öğrenmiştim. Belli olmuyor yani:)

Etsiz çiğ köfte yiyebilirsin onda sorun olmuyor adanada değilim iyi ki yoksa çıkmazdım bende kabapçılardan Allahtan burda güzel yapmıyorlar :)
Hahaha ayy valla bende adanada olsam şalgam kebap vururdum dibinee bizde boludayiz 1 2 yer var bugün arkadaş tavsiyesi ile yedim güzeldi ekledim listeye magnet de aldım üşenirsem eve söylerim gebelik başından beri kebap lahmacun aman valla kendimi kaybettim hadi ilk olsa diycem naz niyaz kızımda erik karpuz aseriyordum mart ayında bunda da kebap duman kokusu

Ağzının tadını biliyor minik :)

Banada ilk hamileliğimde kız diyorlardı hatta doktor da 16 haftaya kız dedi sonra erkek olduğunu öğrenmiştim. Belli olmuyor yani:)
Bende de kendi doktorum kıza benziyor demişti özelde de başka doktorla gidiyordum ayda 1 uzun geliyordu 15 günlük 2 ayrı doktor ile gittim öbürü 18. hafyaya dek erkek dedi sonra pipisi dustu kızımın

canim benide eklermisin yas 34 22.06.2023
2. çocuk
5+3 keseyi gordugum tarih
Bursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…