Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen yavruma kapı süsü işletemedim ona moralim bozuldu. Aynen ben de merak ettim kız
Ay evet o kötü olmuş
Bu arada swett etiket yapmayı bilmiyorum bi onu ögrenemedim nedense burdan yaziim cinsiyet kız, isim (asya mavi), kalp atişı 5+5, yaş 37, 2.çocuğum
@ yapıp nicki yazıyoruz ekleyim hemen

Ay keskee, ya da en azindan hamilelik ve dogum sonrasinda bir sureligine tatile ciksalar killar tuyler ne guzel olurdu
Heeehh vallahaaa keşke hamilelikte hiç çıkmasaymış enazındann nerde bize o şans döndü dolaştı geldi gene kıll

Heeehh vallahaaa keşke hamilelikte hiç çıkmasaymış enazındann nerde bize o şans döndü dolaştı geldi gene kıll
En zor zaman bide, hamileligin son zamanlari hicbiyere uzanamiyoruz ztn, kiz yatmak bile zor hareket etmek felaket

Reactions: Jou
Kızlar bişey sorucam ya . Şu kolostrum varya ilk süt . Bi ay önce filan benden gelmişti Böyle sapsarı bi
Şekilde su gibi bi sıvı eşlik etmişti sonrasında . Acaba hepsi o muydu Doğumdan sonra tekrar gelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…