Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay maşallah size çok pozitif bir doğum olmuş gibi umarım sonrasıda çabucak geçer gider bebek küveze konulmamıştır umarım darısı biz sıradakilerin başına inşallah

Sancın varmıı benim hiç yok annemdede hiç olmamış doğuma 2 serumla girdi düşün yanii demekki bende onun gibi olcaktım
Valla sancı deilde bel bacak agrılarım var bakalım artık kızçem ne zaman geliyorum dicek

Amin Allah razı olsun Allah senin de doğumunu kolaylaştırsın zorluk çekmeden kucağına almana nasip etsin

Reactions: Jou
E doktorunuz zaten hamile kalinca oksapara geciceginizi söylemiş. Şuan da hamileymişsiniz, 2 hafta beklemeyin tabi ki doktorunuzu hemen arayıp napmanız gerektigini sorun
Arayamiyorum devlet hastanesine gidiyorum çünkü ama durum bu kadar acilse yarın özele giderim ben bu yüzden sordum

Reactions: Jou
o laflar hikaye bnm ki de der hep ama nerden bilecekler bizi yaşamadan mümkün değil. Ki olmayacağını bildikleri için sallıyorlar işte amaaann yardım et masajsız fln bırakma mağdur sonuçta
valla ben masaj istediğimde gözünü telefondan ayıramadığı için tek eliyle yalap şap ovalayıp geçiyo. ben de hiç teklif dahi etmedim o yüzden, bi tek insanlık namına ağrı kesici krem sürdüm o da tamamen vicdanımdan

Haklısın yarın doktora giderim inşallah peki hangi genleriniz pıhtılaşma yapıyor ? Öğrenebilir miyim

Doktor bana hamile kalana kadar 1 tane kullan dedi ama ben korkumdan 2 tane kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrenince

Doktor bana hamile kalana kadar 1 tane kullan dedi ama ben korkumdan 2 tane kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrenince
Canım dr una hemen ulaşıp görüşmen lazım. Bn mesela test yapmıştım gebeliği öğrenince dr umu aradım. Hemen iğneye ve hapa başla dedi . Gün verdi randevu için fln . Sen bi ulaş kendisine

Ana yüreği işte analık insanı merhametli ediyo. Ahh o telefonlar var ya offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…