Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahaha benim hiç canım çekmiyoryaa hamilelikte pek aşermedim bidee kocam şanslı çıktı
bnm bazen her şeye canım çekebiliyor. Dün ark la kahve içmeye çıktık tatlı seçemedim resmen menüdekilerin hepsine canım çekiyo bende kocama öyle hadi şunu getir fln yapmadım hiç ama yapmak lazım bacım kız bu fırsat daha ele geçmez

Reactions: Jou
Bazı adamlar hakediyorr tabi ya
Tatli konusunda buara abarttım inşaallah birşey olmaz şekerim vardı çünkü

Bazı adamlar hakediyorr tabi ya
Tatli konusunda buara abarttım inşaallah birşey olmaz şekerim vardı çünkü
İnş olmaz canım bu zamana kadar dikkat ettin sonuçta. Kontrolün ne zmn dı .
Bnde bu ara yiom ya çikolata tatlı fln . Perşembe kontrol var bakalım

İnş olmaz canım bu zamana kadar dikkat ettin sonuçta. Kontrolün ne zmn dı .
Bnde bu ara yiom ya çikolata tatlı fln . Perşembe kontrol var bakalım
Evett dikkat ettimm de ne bileyimm
Salı günü kontrolüm dündü ama şekeri nerden ölçcek sonuçta bi tansiyonumu ölçüyo nst hep şeker e de bakmıyo

Evett dikkat ettimm de ne bileyimm
Salı günü kontrolüm dündü ama şekeri nerden ölçcek sonuçta bi tansiyonumu ölçüyo nst hep şeker e de bakmıyo
Ama şeker için zaten bizi bebeği max etkileyen haftaları çoktan geçtik canım. O yüzden o haftalarda yapılıyo ya testler. Şimdi artık o kadar etkileyeceğini sanmıom.

Ama şeker için zaten bizi bebeği max etkileyen haftaları çoktan geçtik canım. O yüzden o haftalarda yapılıyo ya testler. Şimdi artık o kadar etkileyeceğini sanmıom.
Dimiii bende öyle düşündümm yanii amann neseki bitti ogunler iyiki dikkat etmişim hep bide tatli yemektende odem olur hee dikkat etmek lazım ben okadar tuzlu yiyorumm hiç ödem olmadı habu tuzada inanmamaya başladım sadece ayaklarım şişti oda cok az ayakkabı giyince farkettim sıktığını

Artık o kadarcık da ödem olur kuzum ya stres de var tabi o da yapıyo. Bol su iç . Bn tuz kullanmıyorum . Normalde de yemem tuzlu. Tatlı ödem yapar mı canım ga bunu hiç düşünmemiştim ayy olmasın ya . Bn kızımda doğuma son üç gün kala baya ödem tuttum stresten di

Kizlar sık sık kontrole gidiyorsunuz diye sormak istedim.

Rahim agzi uzunlugunuz kac mm?
Benim suan 24 mm olmuş 1 ay daha dururmu bi kisalikla acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…