- 2 Ağustos 2013
- 38.275
- 128.334
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #58.401
Hadi gözün aydın haftaya netleşiyor yani her şeykızlar bu hafta kontrolüm güzel geçti, 1 kilo vermişim ama bebişte 200 gram almış2900 olmuş kilosu
hep suyum fazlaydı şimdi normale daha yakın olduğu için kanala girmeye zorluyormuş bütün çatı ağrılarım kanala girmeye çalışmasındanmış
bu hafta normal doğum gibi gözüktüğü için sezaryen tarihi vs bişi vermedi, haftaya cuma 38+0 olacağım gün için tekrar randevu verdi çatı kontrolü olcak
heralde ben doğurana kadar herkes doğurmuş olur diye düşünüyorum
Demedim bak ona içime bişey doğmadıSustumm sustummm bencesweetgirlcandy susturr demesin ayy geliyo diyee vallahaa o geliyo dediyse gelirr ben sağaaa diyemm
Of insanı deli ederler yaAyy bu kv beni delirticek yemin ederim aklınız varsa tek başınıza bakın çocuğunuza herşeye karışıyo ya herşeye çıldırıcam artık az kaldı
Kendi bebeğin için en iyisini sen bilirsin canm böyle herşeye karışan insanlara sinir oluyorum. Benimki çok şükür ki bebek 20 25 günlükken gelebilecek
Kız işte hep öyle olur sen sinirini bozma
Nediyonn gııı hadi yaaasinir etmicek bi durum değill zatenn benimkilerde gelecek inşaallahh karışmazlar bana nediyokii sana
Ya işte sağlık ocağına gittik topuk kanı aldırmaya orda hemşire kalın giydirmişsiniz isilik olur dedi bende dedim hemşire hanım inanın anlatamıyorum annelere isiliği artar dedi ama neyse eve geldik abimin eşi diyo hani hemşire böyle böyle dedi hala diyoki yok giydirin üşür o hani diyoruz böyle böyle dedi açıklıyoruz yok yok olmaz giydirin dayanamadım artık dedim ben hemşire ne derse onu yapıcam dedim çıkarttım içliği falan ondan sonra yemek yemeye geçicez baktık gelmiyo 40 ı dolmamış çocuk yalnız bırakılmaz bırakmayın ee dedim başında nöbetmi tutucaz tam oturuyorum çocuk uyuyo kalk emzir hadi diyo ya inanın artık herşeyi batıyo herşeyi bunalttı beniAllahtan kayınvalide yok bende ama kayınpederde çok aratmıyo sağolsun
Sorma ya hep diyo 3 harfliler uğrar şöyle olur resmen negarif enerji basıyo banaOf insanı deli ederler ya
Boyle yapınca insana busefer tecrübe gelmiyoyaa bi rahat bırakmıyolarr bende senin yerine sinirlendim şinii kimsede gelmesin lazım değil ya zaten hemşireleri doktorları dinlemeyince başimıza geliyo herşey kendileri biliyo üşümesi belli olur ensesine bakarsan soğuksa üsüyo demektir zatenYa işte sağlık ocağına gittik topuk kanı aldırmaya orda hemşire kalın giydirmişsiniz isilik olur dedi bende dedim hemşire hanım inanın anlatamıyorum annelere isiliği artar dedi ama neyse eve geldik abimin eşi diyo hani hemşire böyle böyle dedi hala diyoki yok giydirin üşür o hani diyoruz böyle böyle dedi açıklıyoruz yok yok olmaz giydirin dayanamadım artık dedim ben hemşire ne derse onu yapıcam dedim çıkarttım içliği falan ondan sonra yemek yemeye geçicez baktık gelmiyo 40 ı dolmamış çocuk yalnız bırakılmaz bırakmayın ee dedim başında nöbetmi tutucaz tam oturuyorum çocuk uyuyo kalk emzir hadi diyo ya inanın artık herşeyi batıyo herşeyi bunalttı beni
Ozamann gününü bekleyecek tamamdırrDemedim bak ona içime bişey doğmadı
Ayyy bana daral geldi. Kuzu en iyisi git bi termometre al odanın ısısına göre giydirirsin hemşire de böyle dedi der susturursun. Havalar ısınıyor ve sizin oralar daha da sıcaktır yani kat kat giydirmeye gerek yok ki. Burnuna bakınca anlarsın üşüyüp üşümediğini zatenYa işte sağlık ocağına gittik topuk kanı aldırmaya orda hemşire kalın giydirmişsiniz isilik olur dedi bende dedim hemşire hanım inanın anlatamıyorum annelere isiliği artar dedi ama neyse eve geldik abimin eşi diyo hani hemşire böyle böyle dedi hala diyoki yok giydirin üşür o hani diyoruz böyle böyle dedi açıklıyoruz yok yok olmaz giydirin dayanamadım artık dedim ben hemşire ne derse onu yapıcam dedim çıkarttım içliği falan ondan sonra yemek yemeye geçicez baktık gelmiyo 40 ı dolmamış çocuk yalnız bırakılmaz bırakmayın ee dedim başında nöbetmi tutucaz tam oturuyorum çocuk uyuyo kalk emzir hadi diyo ya inanın artık herşeyi batıyo herşeyi bunalttı beni
Ay lohusa kadına da böyle şeyler söylenir mi ya gerçekten ayıpSorma ya hep diyo 3 harfliler uğrar şöyle olur resmen negarif enerji basıyo bana
Evett termometre cok mantıklı benim kizçenin odasında varr koymuştukk aklıma gelmedi söylemeyeAyyy bana daral geldi. Kuzu en iyisi git bi termometre al odanın ısısına göre giydirirsin hemşire de böyle dedi der susturursun. Havalar ısınıyor ve sizin oralar daha da sıcaktır yani kat kat giydirmeye gerek yok ki. Burnuna bakınca anlarsın üşüyüp üşümediğini zaten
Ay lohusa kadına da böyle şeyler söylenir mi ya gerçekten ayıp
Aboo buda denmezkii bi anneye niye uğrasın tövbe yarabbimmmSorma ya hep diyo 3 harfliler uğrar şöyle olur resmen negarif enerji basıyo bana
Amin insallah canim tesekkur ederim yorumun icinSimdi ultrasonda ne gordu nasil gordu bilemiyorum, belki daha farkli bisey gormustur o yuzden ciger gelistirici vurmasi gerekmistir, bide 2. Cocuksa ve yatip dinlenemiyosan zor evet, Allah yardimcin olsun insallah zamaninda gelicek minik
Doktora gittim şimdi kesenin görünmesi için çok erken dedi o yüzden bir hafta sonra ultrasonla bakarız dış gebelik değilse ve sağlıklı ilerliyorsa hemen iğneye başlarız dedi ve ecopirini kullanmaya devam et dedi. Hayırlısı olsun içim rahatladıCanım dr una hemen ulaşıp görüşmen lazım. Bn mesela test yapmıştım gebeliği öğrenince dr umu aradım. Hemen iğneye ve hapa başla dedi . Gün verdi randevu için fln . Sen bi ulaş kendisine
Sustumm sustummm bencesweetgirlcandy susturr demesin ayy geliyo diyee vallahaa o geliyo dediyse gelirr ben sağaaa diyemm
Vuuu olmuş kaynana gerçektenn benim kv karışmazdaa kv yerine annem karışıcak o kesin
Hadi gözün aydın haftaya netleşiyor yani her şey
Bende aldım bakalım ona göre hareket ederimEvett termometre cok mantıklı benim kizçenin odasında varr koymuştukk aklıma gelmedi söylemeye
Sorma ya hep diyo 3 harfliler uğrar şöyle olur resmen negarif enerji basıyo bana
Aynenn daha iiiBende aldım bakalım ona göre hareket ederim
Hayırlısıylaaa çok güzell haberler alll inşaallahhhŞimdi doktordan geliyorum. Kese görünmeden iğneye baslayamayiz dedi. Bir hafta sonra bebeğinin kesesi rahimde yerleşip yerlesmediginden emin olmak gerek dedi dış gebelik de olabilirmiş şimdi belli olmazmiş. O zamana kadar sadece ecopirini kullan dedi sonra keseyi görür görmez iğneye başlarsın dedi. Anladığım kadarıyla iğne kalp atışı başladığında değil, kese göründüğünde başlanıyormuş. İçim rahatladı valla. Tavsiyen için sonsuz teşekkür ediyorum
Evettt olsun ya vaktiyle gelsin balımmbak ben demiştimsweetin içine doğmadı en son ben
Kendi kızları oluncaa nesekii annemize vereceğimiz cvp varay hepsi aynı demek annelerin, bende kv den çok annemin çenesinden çekiniyorum
tişikkir ederim,netleşsin artık bu belirsizlik beni öldürüyor
Evettt olsun ya vaktiyle gelsin balımm
Kendi kızları oluncaa nesekii annemize vereceğimiz cvp var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?