Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayni benim gibi !! Sadece ilk hormon bende normaldi diğerleri bire bir. Benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim allah razi olsun Allah doğumunu kolaylaştırsın bebeğini de sağlıklı kucağına almana nasip etsin

Kizlar sık sık kontrole gidiyorsunuz diye sormak istedim.

Rahim agzi uzunlugunuz kac mm?
Benim suan 24 mm olmuş 1 ay daha dururmu bi kisalikla acaba ya
Benim bir ay önce ölçüldü 20 mm idi o zaman. Nst de bolca kasılma çıkıyordu. Ultrasondan bakarken dr tam o an kasılma oldu dr kasılma esnasında 15 mm ye düşüyor dedi. Ciğer geliştirici vuruldu 2 doz. Hâlâ daha her gün kasılmam oluyor. Nst de gene çıktı tabi iki hafta önce hatta hastaneden kağıt imzalayıp çıkış yapabildim her an doğum başlayabilir risk alıyorum diye. 1 aydır çok şükür başlamadı doğum böyle devam ediyoruz bakalım.

bende yaparım mutlaka ama tabi önce benim kızın gelmesi lazım gibi

gözünüz aydın sağlıkla büyütün

kızlar bu hafta kontrolüm güzel geçti, 1 kilo vermişim ama bebişte 200 gram almış 2900 olmuş kilosu

hep suyum fazlaydı şimdi normale daha yakın olduğu için kanala girmeye zorluyormuş bütün çatı ağrılarım kanala girmeye çalışmasındanmış

bu hafta normal doğum gibi gözüktüğü için sezaryen tarihi vs bişi vermedi, haftaya cuma 38+0 olacağım gün için tekrar randevu verdi çatı kontrolü olcak

heralde ben doğurana kadar herkes doğurmuş olur diye düşünüyorum

Ayy bu kv beni delirticek yemin ederim aklınız varsa tek başınıza bakın çocuğunuza herşeye karışıyo ya herşeye çıldırıcam artık az kaldı
Kendi bebeğin için en iyisini sen bilirsin canm böyle herşeye karışan insanlara sinir oluyorum. Benimki çok şükür ki bebek 20 25 günlükken gelebilecek

Ayy bu kv beni delirticek yemin ederim aklınız varsa tek başınıza bakın çocuğunuza herşeye karışıyo ya herşeye çıldırıcam artık az kaldı
Nediyonn gııı hadi yaaa sinir etmicek bi durum değill zatenn benimkilerde gelecek inşaallahh karışmazlar bana nediyokii sana

Ne guzel masallah , ama benim doktorum boyle aydinlatici konusmadi ciger gekistirici vurun baski var dedi bide 2 yasinda kizim var oda cok yoruyo beni dinlenemiyorum ,progestanda 2 tane aliyorum gunde insallah canim

Oh iyi maşallah.
Darisida bana canim sagsalim gununde kuveze girmeden dogururuz insallah

Hahahaha hiç belli olmazzzz zektayı gördükk

Ne guzel masallah , ama benim doktorum boyle aydinlatici konusmadi ciger gekistirici vurun baski var dedi bide 2 yasinda kizim var oda cok yoruyo beni dinlenemiyorum ,progestanda 2 tane aliyorum gunde insallah canim
Simdi ultrasonda ne gordu nasil gordu bilemiyorum, belki daha farkli bisey gormustur o yuzden ciger gelistirici vurmasi gerekmistir, bide 2. Cocuksa ve yatip dinlenemiyosan zor evet, Allah yardimcin olsun insallah zamaninda gelicek minik

Ayy kp demi varmış kızzzz bu işe
Ay sorma ya keske kayınvalide olaydı en azından bi işin ucundan tutardı, kayınpeder bizi yönetiim karışayım isteyen bi tip bizde oralı olmuyoz küsüyo kendi kendine tribinden geçilmiyo

Reactions: Jou
Ay sorma ya keske kayınvalide olaydı en azından bi işin ucundan tutardı, kayınpeder bizi yönetiim karışayım isteyen bi tip bizde oralı olmuyoz küsüyo kendi kendine tribinden geçilmiyo
Vuuu olmuş kaynana gerçektenn benim kv karışmazdaa kv yerine annem karışıcak o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…