- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.418
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #58.421
Hahahaha vallahaaa amann zatenn 35 i geçtikk epeyy doğsun kızzay hadi inşalla vaktiyle gelir dicemde eşim erken doğurtucak beni 5 gün babalık izni alcak diye her ah dememde hadi diyo doğuma gidelim
Aynı bensin vallahaakız ben kv ye de derim laflarımı, dilim uzundur
Bende kizıma böyle olmam inşallahh diyorummannem kvden beter ama, kv çekiniyo benden annemin maşallahı var
Olsun ilkler hiç unutulmazMecbur vallahaaa bişekilde oluyo ödem ilkkez başima gelecek hayırlısı kötüymüş gerçekten
Hahahaha vallahaaa amann zatenn 35 i geçtikk epeyy doğsun kızz
Aynı bensin vallahaa
Bende kizıma böyle olmam inşallahh diyorumm
Sürekli seni takip eden bi dr değil mi yani önceki hikayene de tanık. Bnm dr um mesela arıyordum sat tarihine göre bana gün veriyo görebileceği haftaya göre. Ve hemn coraspine de iğneye de başlatıyor .Doktora gittim şimdi kesenin görünmesi için çok erken dedi o yüzden bir hafta sonra ultrasonla bakarız dış gebelik değilse ve sağlıklı ilerliyorsa hemen iğneye başlarız dedi ve ecopirini kullanmaya devam et dedi. Hayırlısı olsun içim rahatladı
Benimki dönmeyecek zatenn dönsede tam doğuma girecekken tersine döner boşuna sancı çekerimm hiç gerek yok bukadar riske ya oyüzden böyleside iyi oldutabi senin için rahat nasılsa gün belli, kız inatçı aşağı dönmüyor
Kendimiz kızıyoruz ediyoruzz amaa büyük konuşmayalımmay olmazsın heraldebende olmam diye umuyorum :)
Öyle vallaha canımmOlsun ilkler hiç unutulmaz
Ay Allah sabır versin canım sen böyle anlattıkça ben bunaldımYa işte sağlık ocağına gittik topuk kanı aldırmaya orda hemşire kalın giydirmişsiniz isilik olur dedi bende dedim hemşire hanım inanın anlatamıyorum annelere isiliği artar dedi ama neyse eve geldik abimin eşi diyo hani hemşire böyle böyle dedi hala diyoki yok giydirin üşür o hani diyoruz böyle böyle dedi açıklıyoruz yok yok olmaz giydirin dayanamadım artık dedim ben hemşire ne derse onu yapıcam dedim çıkarttım içliği falan ondan sonra yemek yemeye geçicez baktık gelmiyo 40 ı dolmamış çocuk yalnız bırakılmaz bırakmayın ee dedim başında nöbetmi tutucaz tam oturuyorum çocuk uyuyo kalk emzir hadi diyo ya inanın artık herşeyi batıyo herşeyi bunalttı beni
Güzellikle söyliceksin anne anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun ama ben biliyorum için rahat olsun dersin belki birşey demezAy Allah sabır versin canım sen böyle anlattıkça ben bunaldımbenimki gelince ben napacağım acaba Bi de benimki biraz sorunlu hemen kırılır gücenir küser ağlar uzaktan da gelecekler misafir olacak yani hiçbir şey diyemeyeceğim
Benimki dönmeyecek zatenn dönsede tam doğuma girecekken tersine döner boşuna sancı çekerimm hiç gerek yok bukadar riske ya oyüzden böyleside iyi oldu
Kendimiz kızıyoruz ediyoruzz amaa büyük konuşmayalımm
Öylr tabii canımmsağlıkla gelsinlerde artık geliş şekilleri önemli değil demek kalıyor
Sanmıyorumm busaatten sonra kimse pek gelmez kuzu bugün topik pek bi sessizdii hiç sevmedimmben şimdi uyucam, sabah kalktığımda yine 1000 sayfa konuşma görcemiyi geceler
Sorma herşeyi biliyolarBoyle yapınca insana busefer tecrübe gelmiyoyaa bi rahat bırakmıyolarr bende senin yerine sinirlendim şinii kimsede gelmesin lazım değil ya zaten hemşireleri doktorları dinlemeyince başimıza geliyo herşey kendileri biliyo üşümesi belli olur ensesine bakarsan soğuksa üsüyo demektir zaten
Evet ya mantıklı alayım cidden çok bunaltıyo beni bakalım napıcazAyyy bana daral geldi. Kuzu en iyisi git bi termometre al odanın ısısına göre giydirirsin hemşire de böyle dedi der susturursun. Havalar ısınıyor ve sizin oralar daha da sıcaktır yani kat kat giydirmeye gerek yok ki. Burnuna bakınca anlarsın üşüyüp üşümediğini zaten
Ay lohusa kadına da böyle şeyler söylenir mi ya gerçekten ayıp
Psikolojik problemi var ciddenAboo buda denmezkii bi anneye niye uğrasın tövbe yarabbimmmHepside batıl inanç yanii nerelere inanıyolar yaaa
Eşimin haberi yok hiç demedim hiç boşuna gerilmeyelim olay büyür sütüm azalır diye kuzuacayip sinir oldum bu yazdığını okuyunca, sakin olmaya çalış demekle olmuyor ama eşin sustursa kızsa
Ay kuzu keşke gelmese Allah yardımcın olsun bu evreyi zor diyolardıda bu kadar olucağını bilmezdimAy Allah sabır versin canım sen böyle anlattıkça ben bunaldımbenimki gelince ben napacağım acaba Bi de benimki biraz sorunlu hemen kırılır gücenir küser ağlar uzaktan da gelecekler misafir olacak yani hiçbir şey diyemeyeceğim
Fırtına öncesi sessizlik var bence herkesteÖylr tabii canımm
Sanmıyorumm busaatten sonra kimse pek gelmez kuzu bugün topik pek bi sessizdii hiç sevmedimm
Canım çok iyi anlıyorum seni , ama malesef lohusalık üstüne bi de bu büyüklerin aşırı müdahaleleri insanı çileden çıkarıyo . Bi rahat bıraksalar daha büyük iyilik yapmış olacaklar halbuki . Karışmaz dediğin bile illa bi karışıyor . Herkes çok biliyo kısacasıSorma herşeyi biliyolar
Evet ya mantıklı alayım cidden çok bunaltıyo beni bakalım napıcaz
Psikolojik problemi var cidden
Eşimin haberi yok hiç demedim hiç boşuna gerilmeyelim olay büyür sütüm azalır diye kuzu
Ay kuzu keşke gelmese Allah yardımcın olsun bu evreyi zor diyolardıda bu kadar olucağını bilmezdim
Herhaldee kızz galiba bugün öyle olduFırtına öncesi sessizlik var bence herkesteJou biraz korku biraz heyecan
Sinirlendirmesinlerr benimm kuzumuuSorma herşeyi biliyolar
Evet ya mantıklı alayım cidden çok bunaltıyo beni bakalım napıcaz
Psikolojik problemi var cidden
Eşimin haberi yok hiç demedim hiç boşuna gerilmeyelim olay büyür sütüm azalır diye kuzu
Ay kuzu keşke gelmese Allah yardımcın olsun bu evreyi zor diyolardıda bu kadar olucağını bilmezdim
Valla ya herkes akıl veriyor herkesCanım çok iyi anlıyorum seni , ama malesef lohusalık üstüne bi de bu büyüklerin aşırı müdahaleleri insanı çileden çıkarıyo . Bi rahat bıraksalar daha büyük iyilik yapmış olacaklar halbuki . Karışmaz dediğin bile illa bi karışıyor . Herkes çok biliyo kısacası
Döv onlarıSinirlendirmesinlerr benimm kuzumuu
Haböylee tekmeliceksinnnnValla ya herkes akıl veriyor herkes
Döv onları
Valla ya elim ayağıma dolaşıyo öyle bi ağlıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?