Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ay hadi inşalla vaktiyle gelir dicemde eşim erken doğurtucak beni 5 gün babalık izni alcak diye her ah dememde hadi diyo doğuma gidelim
Hahahaha vallahaaa amann zatenn 35 i geçtikk epeyy doğsun kızz
kız ben kv ye de derim laflarımı, dilim uzundur
Aynı bensin vallahaa
annem kvden beter ama, kv çekiniyo benden annemin maşallahı var
Bende kizıma böyle olmam inşallahh diyorumm

Hahahaha vallahaaa amann zatenn 35 i geçtikk epeyy doğsun kızz

Aynı bensin vallahaa

Bende kizıma böyle olmam inşallahh diyorumm

tabi senin için rahat nasılsa gün belli, kız inatçı aşağı dönmüyor

ay olmazsın heralde bende olmam diye umuyorum :)

Reactions: Jou
Sürekli seni takip eden bi dr değil mi yani önceki hikayene de tanık. Bnm dr um mesela arıyordum sat tarihine göre bana gün veriyo görebileceği haftaya göre. Ve hemn coraspine de iğneye de başlatıyor .
İyi olmuş gitmen canım ertelemeye gelmez

tabi senin için rahat nasılsa gün belli, kız inatçı aşağı dönmüyor
Benimki dönmeyecek zatenn dönsede tam doğuma girecekken tersine döner boşuna sancı çekerimm hiç gerek yok bukadar riske ya oyüzden böyleside iyi oldu
ay olmazsın heralde bende olmam diye umuyorum :)
Kendimiz kızıyoruz ediyoruzz amaa büyük konuşmayalımm

Ay Allah sabır versin canım sen böyle anlattıkça ben bunaldım benimki gelince ben napacağım acaba Bi de benimki biraz sorunlu hemen kırılır gücenir küser ağlar uzaktan da gelecekler misafir olacak yani hiçbir şey diyemeyeceğim

Güzellikle söyliceksin anne anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun ama ben biliyorum için rahat olsun dersin belki birşey demez

sağlıkla gelsinlerde artık geliş şekilleri önemli değil demek kalıyor

ben şimdi uyucam, sabah kalktığımda yine 1000 sayfa konuşma görcem iyi geceler

Sorma herşeyi biliyolar
Evet ya mantıklı alayım cidden çok bunaltıyo beni bakalım napıcaz
Aboo buda denmezkii bi anneye niye uğrasın tövbe yarabbimmm Hepside batıl inanç yanii nerelere inanıyolar yaaa
Psikolojik problemi var cidden
acayip sinir oldum bu yazdığını okuyunca, sakin olmaya çalış demekle olmuyor ama eşin sustursa kızsa
Eşimin haberi yok hiç demedim hiç boşuna gerilmeyelim olay büyür sütüm azalır diye kuzu
Ay kuzu keşke gelmese Allah yardımcın olsun bu evreyi zor diyolardıda bu kadar olucağını bilmezdim

Canım çok iyi anlıyorum seni , ama malesef lohusalık üstüne bi de bu büyüklerin aşırı müdahaleleri insanı çileden çıkarıyo . Bi rahat bıraksalar daha büyük iyilik yapmış olacaklar halbuki . Karışmaz dediğin bile illa bi karışıyor . Herkes çok biliyo kısacası

Sinirlendirmesinlerr benimm kuzumuu

Valla ya herkes akıl veriyor herkes
Sinirlendirmesinlerr benimm kuzumuu
Döv onları

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…