Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sorma anaaaam sorma hayir bide arsizim. Gecen gun esim diyoki bu kadar zorlanacagini bilseydin ikinciye bu kadar cabuk hamile kalirmiydin, evet dedim ya lan arsizligin bu kadari yani
Bisefer edince mi kaldın hemenn yumurtlaman ogün varmiydı
Amaa gened ebiyandan iyi tamam zor ama beraber buyucekler

Bende sürekli tost yiyorum kahvaltıda artık bıktım bende. Bulantı bebek dönünce olur diyorlar bizim buralarda

Ay sorma valla ya bende artık çok yoruldum senin bir de peş peşe olmuş daha zor
Dönük zaten i iyice inmiş dedi geçen hafta dr idrar torbasına da baskısı var. Tost da işte ekmek fln yeyinc ağır geliyo ya.

Yarasın ozaman canım bugün yine yapayım bari :)

Oohhhh misss benim de heryerimm açık gobek ön planda tişörtü çektim yukarii sıcak basıyo bana bide sıcaktan ayaklarda şişiyo vallahaa
Ohh kız iyi yaptın walla , bn göbeğimi açınca üşütcem gibi geliyo illa kapalı duracak o . Duvarları sildim ya hart hurt yaptım bişe ler .

Reactions: Jou
Aç Kadir ezildi yi izle . Erkekler gündüz evde olunca da bi iş yapılmıyor ya ev de toplanmayı hiç
Evettt sırf uyusun ses etmeyeyim diye hirşey edemiyorum vallahaa ev kaldı öylee kalkana kadar yemek ediyorum topluyorum derken yorgunluk düşüyo bana ev kalmiyo ayy hiç izlemem yaa boyle programları baydıı

Evettt sırf uyusun ses etmeyeyim diye hirşey edemiyorum vallahaa ev kaldı öylee kalkana kadar yemek ediyorum topluyorum derken yorgunluk düşüyo bana ev kalmiyo ayy hiç izlemem yaa boyle programları baydıı
İzleyecek hiç bişe yok resmen ya. Bnm de temizlik kaldı halılar perdeler oyy

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…