Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bebegime mama vermek icin uyandim. Tuvalete gittigimde at edersiniz peceteye boyle pembe akinti geldi boyle jel gibi hafif. Çok korktum bugun doktorumu arayip gidicem. Dun esimin dayisinin ani ölüm haberini aldik. Çok uzuldum. Umarim hersey yolundadir

Canım başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Evet, insan çok korkuyor.
Çok haklısın.
Ama bu akıntı, bebeğe kesin bir şey oldu anlamına gelmiyor.
Tabii ki git doktora, ihmal etme.
Muayene edince için rahatlayacak Allah’ın izniyle.
Benim oluk oluk, kıpkırmızı kanamam oldu.
Çok şükür, 1 hafta geçti üstünden, bebeğim büyümeye devam ediyor.

Sagol cancan umarim oyledir ne diyim hayirlisi herseyin.

Bana da doktor kendi yazdı tahlilleri dedi burda yaptırıp boşa para verme git sağlık ocağında yaptırbeni her anlamda düşünmesi hoşuma gitmedi değil
benim doktorumda 4 tahlil hariç onlari sgk karsilamiyormus zaten.sağlik ocağinda yaptir dedi.Bursada yasayanlara tavsiye ederim çok tatli bi doktordu

Canım korkma benim kıpkırmızı gelmişti varsa progestan fitil koy bu arada başınız sağolsun Rabbim sabır versin ailesine

Tüm sağlık çalışanına elbette saygım var ancak insan iki kelime etmez mi sanki 20 . Kez doguruyorum ayıptır ya

Canım korkma benim kıpkırmızı gelmişti varsa progestan fitil koy bu arada başınız sağolsun Rabbim sabır versin ailesine
Sagol canim. Kullaniyorum zaten 200 sabah 200 aksam fitil seklinde. Ararim 1 saate daha kapalilar. Hemen randevu veriyolar zaten gidip bi bakayim. Agrim yok. Çok sukur birdahada gelmedi zaten. Haktan hayirlisi. Ne diyim

Bende aynıyım..o yüzden erken yatmamaya çalışıyorum birde yatarken su içmemeye..
Sadece tuvalet için değil, bi anda gözlerim fal taşı gibi açılıyo.
Sonra uyu uyuyabilirsen.
Saat 11’i geçmişti sanırım, uyuklamaya başlayınca oturma odasında kalktım yerime yattım.
Bugün biraz geç yatmaya zorlayayım kendimi.

Sende de pıhtılaşma mı çıktı canım?
Niye verdi doktor?

benim yaşım 39 olmak üzere amh da düşüktü, tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları vardı, bence önlem amaçlı verdi çünkü bir sürü başka şey de vardı, serumum vardı mesela haftada 1, o daha bu hafta bitti, progestan iğnelerim de son iki haftam, ama oksapar sonuna kadar devam

tüm tuşlara basarak oyun geçmek gibi benimki

4+0 bugün çok yeniyiz daha
Tabloya bakıyordum da, bu mesajın dikkatimi çekti canım.
Kız sen 4+0’da hamileliğini öğrendin de hemen grup mu açtın?
Ben ilk kanı 4+2’de, ikincisini 4+4’te verdim.
5+0’da keseyi görmeden hamileyim bile diyemedim.
Hala da diyemiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…