Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oh ne güzel, başarmışsın.

Mide yanması yok ama hani arabada telefona falan uzun süre bakınca az biraz bir bulantı gelir.
Sabah uyanınca ve yemeklerden sonra öyle olup geçiyor benim.
Ayy nr güzel hem bulantı hem mide yanması çokca var bende 2.5 kilo vermişim şimdiden olsun bebişimm iyi olsunda çekerim ben şikayetim yok hiç

Ayy nr güzel hem bulantı hem mide yanması çokca var bende 2.5 kilo vermişim şimdiden olsun bebişimm iyi olsunda çekerim ben şikayetim yok hiç
3 kiloda ben verdimyemek yemek zulum geliyo tek aramın iyi olduğu şey simit ve meyve. Kilom çoktu iştahım geri gelene kadar normal kiloya inecem bu gidişle. Ama keşke canım bişeyler çeksede yesem.

Kizlar ben bulanti ve halsizlikle ugrasiyorum. Acayip halsizlik var gun boyu uyusam surekli. Birde acayip derecede usuyorum. Antalyada yasiyorum daha buraya kıs gelmedi ama ben cok usuyorum.. sizler nasilsiniz ?
Bende üşüyorum Manisa da yaşıyorum bende. Kabızlık sorunum oldu sabah bir
Saat tuvalette kaldım korkuyorum bişi olcak diye .

Herkese mutlu günler dilerim.
Doktor kontrolünden geldik. 7 hafta 2 günlük. Kalp atışını işittik boyu 1.13 cm miş minicik birşey
Doktor şişkinlik ve gaz sancıları olabilir dedi. Kan ilacı için günde bir tane almam gerekiyormuş. B12 ilacı verdi. Sizin de herşey yolundadır inşallah. Bu arada 15 haziran doğum tarihi olarak görünüyor.

Ohhh süperr benimde bugun 7 haftalık 4 gün oldu aynı gibi gidiyoruzz
Banada vitmain verdi omega3 içind ebirsürü vitaminleri var zaten karışık şişlik ve gaz gerçekten var hele gaz dakkabaşı

Benim kese göründü kalp atımı da var dedi ama şuan çok küçük makina algılamıyor ama ben görebiliyorum dedi doktor 5+6 haftalıkmış ultrasona göre
Evettt 5 haftalıkken cok algılamıyor ben bile görememiştim doktor gördü nasıl görüyorsa süperrr

Kızlar keseyi gördük çok şükür son adet tarihine göre 6+1 di ama keseye göre 5+6 imiş, kalp atımı da var dedi doktor ama çok küçük olduğu için makina algılamıyor dedi haftaya tekrar kalp atımı için çağırdı. Doktor ben görüyorum kalp atımını dedi eşime de gösterdi yanıp sönüşünü ama maalesef haftaya kaldı duymak

Evettt 5 haftalıkken cok algılamıyor ben bile görememiştim doktor gördü nasıl görüyorsa süperrr
Aynen canm çok çok teşekkür ederim üstümden yük kalktı doktora defalarca sordum kalp atışı var mı diye %100 var emin olabilirsin sadece çok çok küçük algılamıyor dedi

Reactions: Jou
Ohhh süperr benimde bugun 7 haftalık 4 gün oldu aynı gibi gidiyoruzz
Banada vitmain verdi omega3 içind ebirsürü vitaminleri var zaten karışık şişlik ve gaz gerçekten var hele gaz dakkabaşı
Çok yakın günlerimizşifa olsun içtiğimiz vitaminler. Şişkinlik ve gaz sancısı için düzenli yürüyüşler iyi geliyor. 1 adet Ceviz vücudun yüzde 50 ile 80 arası omega 3 ihtiyacını karşılayabiliyormuş aklımızda olsun

Reactions: Jou
Evett canımm saglıklı beslenmeye çalış benim bide mide bulantımda gitti 1 hafta sürdü sadece hiç beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…