Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım.
İnşallah bu son deneme olur.
Hayırlısıyla Allah hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben de yas 38 pihtilasma sorunu da var. Tekrarlayan basarisiz tup bebek denemeleri de. Ama kan pihtilasma yeni keşfedildi bende. Hematolig kontrolundeyim. Brn de her gun 0.6 oksapar yapiyorum ama oksapar piyasada yok muadili enox u veriyorlar. Onu yapiyorum.

Kızlar mide yanması sorunu yaşayan var mı? Dün gece öyle midem yandı ki karnımı açıp allahım lütfen midem soğusun diye dua etmekten başka elimden bişey gelmedi
Arada oluyo benim zaten reflüm var kuzum bise dokundu belki sana

Kızlar mide yanması sorunu yaşayan var mı? Dün gece öyle midem yandı ki karnımı açıp allahım lütfen midem soğusun diye dua etmekten başka elimden bişey gelmedi

Benim hala hiç belirtim yok ya bel ağrısı dışında

Kizlar oksapar bulabiliyor musunuz? Piyasada yok galiba enox igne aliyorum ben
Kuzu ben de İstanbul'dayım bazı eczanelerde bulunmuyor ama eczanemizde vardı. 4 paket 10lu alıyorum 40 günlük yani.. Ama sanırım raporda yazan teşhisten dolayı toplam 150tl fiyat farkı çıkıyor sizlerde de öyle mi?

biz Oksaparı aldığımızda 3-4 kutu birden alıyoruz

İstanbul Kartal'dayım ben, bu taraflarda vardı benim gittiğim hastanenin (bahçeci altunizade) anlaşmalı olduğu bir eczane var, onda da oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…