Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar sezeryan olacakları motive etmek için yazıyorum çünkü ben çok korkuyordum 3. Günümdeyim neredeyse hiç ağrım kalmadı kalktım hastanede makyajımı saçımı yaptım bebişimle dolaşıyoruz. Oda arkadaşım 10 saatlik normal doğum yaptıktan sonra kanaması durmamış 2 kere acil ameliyat etmişler kadınla aynı gün doğurduk yatakta dönemiyor bile ben normal olmayacak diye çok üzülüyordum ama gördüm ki onunda sonu farklı bitebilir sezeryen kolaymış gerçekten ilk iki gün zor , sakın korkmayın hangi doğum şekli olduğu önemli değil sonunda bebeğinize kavuştuğunuzda her şeye değiyor

E
Canim hayirli olsun ,epidurali kac cm de vurdular bana 4 cm de vurmuslardi

Kiz anlamadigim ayaktayken sadece kasilma hissediyorum ama uzaninca sancim da oluyo. Biri beni aydinlatsin pliiiiz
Normall yaa o bence birşey değill benimde arada oluyo doktorum bile dedi sertleşme ve uyuşma olur bunlar cok normal dedi bana canımı acıtıyodu dedim hattaa yanii düşün uyuşunca bile iki dk biyere değiyim çok fena acıyo bebe baskı yapıyorduurr bence ayakta öyle oluyorsa oturunca olmuyorsa

Hahahaha aynı ben illa edecek küfürrr

Tam tersi bende hareket halindeyken bisey yok uzaninca hem belden sanci giriyo hemde karnim tas gibi oluyo.

Reactions: Jou
Lamiyaa pardon canımm o taş gibi olma sebebbi bebekten yana olmasınn ben oturunca da oluyo arada uyanınca baya bi kasılıyo canım yanıyor meselaa beldende ağrı oluyor ya ama oturmamla alakalı diyorum

Ciğdoş bende tam sana yazcaktım naptın gittinmi doktora
Yarın gidicem cnm bakalım ne alemde bence seninkide zamanını beklemez diye düşünüyorum herkes önce doğuruyor benim ilk doğum 37. Haftadaydı bugün 37 olduk psikolojik olarak heran doğurabilirim morundayım muhtemelen son haftalara kalmam bakarsın senden önce doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…