Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahaha olurrr benden önce doğurrr
Ayy vallaha kuzu ben iyiyim ya sancım hiç yokkii hiç çıkmadı anneme çekmişimm annemde 2 serumla doğurmuş benii benimde dogum pozisyon olsaydı kesin yaşardım bunu bide pazartesi gitmiştik şimdi salı günüde gidicez çagirmıcaktı ama gene bi bakalım dedi oysakii

Günaydiin bugun de bol dogumlu bi gun galiba, napiyosunuz kiz hepiniz sezaryen mi oluyosunuz
Hiç yokmu normal doguran, benimki kafa asagi duruyo muhtemelen normal dogum olucak bende merak icindeyim, biriler normal dogursun da hikayelerini yazsin diye bekliyorum buralarda

Ay evet kim normal dogurdu, bütün sorulara katiliyorum biri bizi aydinlatsiiin

Vallahaa kızz çoğu sezaryenn oldu haaa şansa bak zektadan sonra normal doğuran olmadı galiba

Vallahaa kızz çoğu sezaryenn oldu haaa şansa bak zektadan sonra normal doğuran olmadı galiba
Valla gitgide korku basiyo bana da beni de sezeryane alin diye tutturucam nerdeyse

Zekta1 müsait zamaninda bizi bi aydinlatirmisin, dikisin var mi epidural mi oldu senn dogum, kacirmisim oralari been

Valla gitgide korku basiyo bana da beni de sezeryane alin diye tutturucam nerdeyse
Korkmaaa bee amaaa all desende almazlar dinlemiyo doktorlarr zekta demiş hep almadılar diye hatirlıyorumm
Zekta1 müsait zamaninda bizi bi aydinlatirmisin, dikisin var mi epidural mi oldu senn dogum, kacirmisim oralari been
Suni sancıyla doğurdu

Cancan artik agrimayan yerimiz kalmadi. Evet surekli wc ye gitmen hem enfeksyondan hemde artik bebis cok baski yapiyo. Benim sancilar devam bu arada. Uyutmuyoda agridan degil ama heycandan
Evet ya ağrımayan yer yok gerçekten. Baskıdan değil çünkü hiç böyle olmuyordum
Ay maşallah yaa bende öyle oluyum inşallah çok basitti deyim. Ayy iğne zor muuu
Son zamanlar olduğu için normal bence karın ağrıları
WC yi bilmiyorum ama gidip yapmıyorsan belirti olabilir Hani sürekli bir mesanen doluymuş gibi hissiyat varsa..
Ay bildiğin damla damla yaptım
Günaydın
Şu gelmesi ile birlikte 38+2 de dün bebisimiz geldi. Epidural normal doğum ile.
Ayyyy maşallah yaa gözün aydın
Bu bende ne zamandır var artık klozetle bir bütün olduk kalkıyorum elimi yıkayana kadar yine geliyor
Dün öyle oldum ya 40 kere döndüm geri
Valla nereye gitti bu uykular anlamıyorum
Hala karar vermiş değil iri bi bebek normal zorlar diyo ama sezeryan kesin de demiyo:/ zaten beni streste sokan tek şey de o
Ay o da kötü belirsizlik olması

Doğurunca kuş gibi oluyorsun amaa yok böyle bi rahatlama
Hemde nasıl dunyaya yeniden gelmiş gibi ayy doğurmak istiyorum artık gece uyku die bisey kalmadı.iki adım atsam yoruluyorum ayaklarım 3 günde davul gibi oldu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…