Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
MC06 canım nasıl geçti bebişle nasılsınız
Merhaba canım uyuyamadım pek onun dışında iyi geçti.Doktor taburcu olabilirsin dedi bakalım akşamki durumuma bakacağım.Evimde asansör yok 3. kata da merdiven çıkacak durumda değilim henüz.

Oooo güzell kiloya ulaşmiş vallahaa
Bende sıcak basma varyaa bugün fenayım çokkk

sweetgirlcandy bugün daha da çok geldi sanci kasilma yok benim de . Internetten baktım da doğum yaklaştığının habercisiymis akintinin artması
Canım akıntı nasıl rengi felan bendede çoğalıyo idrar yolunda enfeksiyon çıkmıstı bende geçen hafta acaba ondanmı diyodum ama kafam karıştı şimdi

Oooo kimler gelmiş
Nerelerdeydin kızzz
Maşallah paşaya
Sen nasılsın sancı kasılma falan yok dimi
Senle ben kalcaz mı kızzz en sonlara

Maşallah ona kilosu gayet iyi yüzünüzde göstermiş ohhhhh daha ne

Hemde nasıl dunyaya yeniden gelmiş gibi ayy doğurmak istiyorum artık gece uyku die bisey kalmadı.iki adım atsam yoruluyorum ayaklarım 3 günde davul gibi oldu
O sıcaktanda oluyo kuzu yaa benim şuan iyi meaelaa ama sezaryende olsak genede rahatlıyomuşsun

Gece geliyodu canim simdi kesildi yatinca daha cok hissediyorum sanki. Bakalim. Ama ikinci oldugu icin bu kadar az hissetmedigimi biliyorum
Sen bir doktora gitsen mi ki acaba artık
İlk gun 5 10 ml yeter midesi küçük zaten bi kaç gün sonra da 15 20 yeterli olur ama doktora sormak daha mantıklı
Biz hastanede 30 ml ile başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…