Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim canım benim

İyiyiz kuzum epidural oldum bir şey hissetmedim zaten doktorun elini sadece hissettim
Yarım saat sürdü sürmedi :)
Gece ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular hemen korkacak bir şeyde yokmuş
Minnoşa alışmaya çalışıyoruz
Onun dışında iğne vururken anesteci içimden hep küfür ettim

Son zamanlar olduğu için normal bence karın ağrıları
WC yi bilmiyorum ama gidip yapmıyorsan belirti olabilir Hani sürekli bir mesanen doluymuş gibi hissiyat varsa..

Yazılanları bir süredir kaçırıyorum giremedim mi sayfalar birikiyor okuyamıyorum su mevzusunu göremedim Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sağlıcakla büyüt minnoşu
Şimdi neyi merak etmeye başladım. Su geldiğini anladınız ya hastaneye gidene kadar ped vs mi bağlanıyor

Günaydın kızlar Dualarinızda unutmayin beni bugün
sydrmkn Sende dualarimdasin kuzum Rabbim kolayliklar versin bize
Gunayydin kuzummmmm. Cok gzl bir dogum hikayemz olur inşallah kuuzumm. Saglikla kavuşalım m miniklere. Günün anneleri sirasi bizdeeeeee

Günaydın canım doğum bugün oldu mu olucak mı
Gunaydin canim birazdan hazirlayacaklar bugun olacak nasipse
Gunayydin kuzummmmm. Cok gzl bir dogum hikayemz olur inşallah kuuzumm. Saglikla kavuşalım m miniklere. Günün anneleri sirasi bizdeeeeee
Amin canimmmm Hayirlisi ile kucaklarimiza alalim tez vakitte toparlanalim insallah

Günaydın
Şu gelmesi ile birlikte 38+2 de dün bebisimiz geldi. Epidural normal doğum ile.

Gözünüz aydın
Anlatasanıza biraz nasıl geçti doğumunuz? Sitede epiduralli normal doguran bi tek siz varsiniz sanirim, ben de o sekilde olsun istiyorum; o yüzden de merak ediyorum

Epidurali kac cm acikliginizda yaptilar, hastaneye gidince kac cm aciginiz vardi, 4 cm'e ulasmak icin ne kadar süre beklediniz? Epiduralde kimi insan agri hissetmedigini ama kasilmalari hissettigi icin ikinma konusunda problem yasamadigini kimi insan da hic bir sey hissetmedigi icin ikinma konusunda problem yasadigini söylüyor. Sizde durum nasildi peki? Kısacası doğumunuz nasıl geçti?

Yok kuzum bir şey bağlamadan gittim azar azar 3 kez geldi zaten hastanede bez taktılar hemen nst ye girerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…