Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydın maşallah paşaya kocaman olmuş artık
Ekşınlı bir şeyler var mı,doğum olur,suyu gelen olur
Olmaz mı
leylav doğurdu onu görmüş müydün?
C civcivsin in dün suyu geldi sezeryan oldu
W Warrior Women da dün epidural normal doğurdu
Madammor ve sydrmkn sezeryan bugün

Unuttuğum kaldı mı bilemiyorum

Kızlar bebeğim 1880 gr olmuş. İki hafta önce 1400 dü iyi almış kilo çok şükür ne kadar sevindim anlatamam. Yalnız hala haftasına göre küçük dedi. Nst de kalp atışları iyi çıkmadı. 4 gündür de hareketleri güçsüzleşmişti. O yüzden doktor yatış verdi. 1 saat kadar daha çektiler nst. Buna henüz yorum yapmadılar. Düzelirse yarın taburcu olacağım. Sorun olursa hemen doğuma alacaklar. Bu gece hastanedeyim bakalım ne diyecekler.

Maşallah canım gerçekten güzel kilo almış son zamanlarda. Benimde kontrolüm haftaya perşembe kilo alsın diye yapmadığım şey kalmadı umarım benimki de almıştır. Sen nasıl kilo aldırdın acaba? Bende gitmeyi düşünüyorum acile falan çünkü dünden bu yana sanki hareketleri azaldı gibi yine takip ediyorum sorun sezersem gideceğim

Şükür kilosu iyi artmış. İnşallah kalp atışı falan düzelir de biraz daha bekler kuzucuk

Canım yediklerimle çok alakalı mı bilmiyorum. Bu sefer iki haftada nerdeyse 500 gram almış. Ondan önceki iki haftada 200 gram almıştı sadece ve beslenmem aynıydı. Muz, şekersiz fıstık ezmesi, peynir, çiğ kaju, çiğ badem, kuru üzüm, et-tavuk bunları hemen hemen her gün yedim.
Hareket azalması bende bir gün olsa ertesi gün düzeliyordu bu sefer 4 gündür düzelmedi. Bazen öyle arada bir gün hareket azalabiliyormuş ama 2. gün de düzelmezse git mutlaka.

Şükür kilosu iyi artmış. İnşallah kalp atışı falan düzelir de biraz daha bekler kuzucuk
Çok şükür riski atlattık en azından. Artık doğsa da yoğun bakıma ihtiyacı olmaz ciğer geliştiricileri de olduğu için dedi. Çok rahatladım gerçekten. Dediğin gibi nst düzelirse birkaç hafta daha geçerse çok güzel olacak. Olmasa da artık eskisi gibi korkmuyorum

Ya benimki de öyle biliyo musun Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir gün hareketleri güzel gidiyorsa iki gün bozuluyor korkuyorum ister istemez inşallah seninde kalp atışları düzelir herhangi bir sıkıntı çıkmazda biraz daha kilo alır bebiş. Tabii ki onun ve senin için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun sonuçta artık organ gelişimleri tamamlandı kilo alıyorlar sadece

Inşaallah canım tabi biz istiyoruz biraz daha büyüsünler içerde ama neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz. Senin de hareketlerinde bir sorun olmaz inşaallah. Ama azalmayı net hissediyorsan ve her zamankinden fazla sürerse ihmal etme. Benim sayı olarak pek bi değişme yok ama eskisi kadar kuvvetli tekmeler atmıyor. Kalp atışıyla bu ne kadar alakalı bilmiyorum ama.

Değişik şeyler canm zaten benim bebeğim hiçbir zaman aşırı hareketli olmadı hareketlerini hissettiğimden bu yana. Sadece bazı günler sankii çok daha az hareket ediyormuş gibi geliyor bilemiyorum takipteyim ufak bir sorun sezersem gideceğim zaten çünkü geçen hafta doktor da bana dedi nst de sorun görürsem yatırırım diye o zaman yırtmıştık yatmaktan bakalm

Çok şükür

Kızlaar selamlar,

Ben Temmuz annelerindenim. İlk günden beri o grupta neler neler yaşadık, paylaştık.

Ama doğum yaklaştıkça sizin grubu çok okur hale geldim Bi de Temmuz başı olduğu için sanırım Haziran sonu gibi doğum olacak gibi düşünüyorum, doktor net bir şey söylemedi henüz.

Merak ettim de, Haziran başı görünenler doğum yaptı mı? Yaptıysa hangi tarihlerde yapıldı.

Allah hepimizin bebeklerini vaktinde, sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin, şimdiden herkese hayırlı olsun

Günaydın
Şu gelmesi ile birlikte 38+2 de dün bebisimiz geldi. Epidural normal doğum ile.

kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım yazamadım bi türlü alıntıda kalmış bu mesaj
Allah hayırlı evlat eylesin. Yeter ki iyi olun

Çok şükür gözünüz aydın

Ya ne güzel herkes doğurmaya başlamış, ben ilk bebeğimi sezaryan yapmıştım. İkincide öyle olacak 17 haziran nasipse ama geçen hafta hergün 1 kere yalancı sancı yaşadım birisi çok şiddetliydi. Bu hafta dün 2 kere 1 buçuk saat arayla oldu. Bu yalancı sancılar doğumuma kadar devam edermi yoksa erkenmi gelir bebiş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…