Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haziranın başı değilde
11 Haziran görünüyordu
16 mayısda doğurdum ben

Günaydiiin

Ayy masallah hadi gecmisolsun bebik artik kucaginda sezaryen mi olmustu normal dogum mu oldu ?

Cok heyecanliii insallah saglikla hayirlisiyla al kucagina,
sicak sicak taze dogmus bebeleeer

Ooyyyy hayırlısı olsunn canımm benimmm

maşallah bebişe hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyütün inşallah

Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.Kaç haftalık doğdu?

leylav kuzuu dün mü doğurdun bugün mü tabloya tarih yazcam
Canlarım çok teşekkür ederim. Giremedim kaç gündür. Pazartesi doğurdum sweetim. Herkes iyi mi ? Çok birikmiş okuyamadım. Hafiften lohusa depresyonu var gibi ben de bebeğe bakınca ağlama geliyor. Bi yandan evde kimseyi istemiyorum bi yandan da yardım almadan olmuyor. Bebekler ilk hafta kilo kaybediyor bi miktar üzülmeyin sakın. Süt yapan çaylardan aldım övdüler. Bi halta yararsa yazarım size

Bende mayıs annesiyim ama doğmadı burayı da takip ediyorum o yüzden cumartesi 40. Haftam doluyor.

Merhaba benim 8 Haziran ama 1 Haziran da sezeryan ile alacak. İlk sayfada doğum yapanların tarihleri yazıyor ordan fikir edinebilirsin
Erken de gelebilir belli olmaz

Sağlığı yerinde olsunda kiloya o kadar çok takılma eltim kızını 2.400 doğurmuş şuan iri yarı kız toparlıyolar allahın izni ile

Dildem67 canım bizim durumlar aynı. Benim kızım da 17 aylik. Allah nasip ederse bugün yarın doğururum ben de o da kız bakalım bizi neler bekliyor
Allah inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin bizim de var galiba bir hafta on gün inşallah kızım gibi olur dur dua ediyorum

Hanımlar ben epidural olanlara soruyorum epidural dediğiniz de hiç sancı olmuyor mu? Ben ilk doğumumu normal yaptım epidural istedim amA epidural ile aynı içerikte deyip bir iğne yaptılar. Hiç çocuğu hissetmedim haliyle ıkınamadım ıkındım sansam da zor bir doğum oldu. İkinci çocuk iÇin de normal olma ihtimali var epidural de de o sancı yı çekecek miyiz biz. Sunide verdiler bu arada erken gelip de yeterli açılma olmayınca. İkisi de devlet hastanesi..

Herkese merhaba kzlar 3360 gr dogdu bebis spinal oldu. Suan ikimzde iyiyiz minigi doyuramdk sürekli meme arayışında uzaklasncada agladi onla ilgilnmekten yazamdm. Hic korkulacak bisi yok belden igne oldum o ara karincalandi bacakalr sonra hissetmdm zaten. Sonra bebek geldi dikis vs hissetmedm 13.43 te dogdu suan yeni yeni ayakalrmi oynatyorm. Sanirim etkisi gectikce suan dikis yerlermde acımaya basladi yavastan

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Merhaba benim 8 Haziran ama 1 Haziran da sezeryan ile alacak. İlk sayfada doğum yapanların tarihleri yazıyor ordan fikir edinebilirsin

Aaa çok teşekkürler, şimdi gördüm ve korkuma korku ekledim

Benim tarih aralıklarım hep 20-25'i arası doğurmuş, hatta daha erken bile var.

Allah'ım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize.

Hayırlı olsun, gerçekten de prenses doğum dedikleri şey doğru demek ki sancısız olduysa. Biraz detay rica edicez kendinizi iyi hissedince.

Canım akıntı nasıl rengi felan bendede çoğalıyo idrar yolunda enfeksiyon çıkmıstı bende geçen hafta acaba ondanmı diyodum ama kafam karıştı şimdi
Canım şeffaf jöle kıvamında enfeksiyon akıntısı değil kesinlikle. Löp diye düşen kıvamda ama yine de hemen gelmeyebilirmis bebek tabi

Korkma kızzz niye korkuyosunkiii korkulcak hiçbirşey yokk
Benimde 18 haziranaydı normal pozisyona gidiyoduk dönünce artık hiç dönmeyince 3hazirana alındı doğumu sezaryen

Oy maşallah gözunüz aydın sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…