Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba canım uyuyamadım pek onun dışında iyi geçti.Doktor taburcu olabilirsin dedi bakalım akşamki durumuma bakacağım.Evimde asansör yok 3. kata da merdiven çıkacak durumda değilim henüz.

Çok zor cidden normal yürümek bile zorken o durumda.Dinlene dinlene çıkarsın artık canım

Doğduk kuzum doğduk

10:35 de dünyaya merhaba dedik
Spinal oldum çok rahat ve kolay bir doğum oldu bu defa
2.850gr. 48cm minnak sarı papatya maviş boncuk bir kızım oldu

kızlar gözünüz aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun bebişlerinizi

Merhabalar, benim sancim gelmeden suyum geldiği icin dus alıp doğrudan hastaneye gittim ve yatışım yapıldı. Gece 3.30 gibi geldi suyum, öğlen 11e kadar takip ettik. Cok ilginç bir şey oldu, düzenli ağrım vardı ama kasılma yoktu nst de çıkan. Açılma 2 cm de kaldı o nedenle. Suni sancı verildi, 1 e kadar suni sancı aldım. 4 cm oldu. O.anda epidural istedim. Epidural takıldıktan sonra 2 saat içinde doğum oldu. Hızlıca 6 8 10 cm oldu açılma. Örneğin epiduralsiz agri 10 birim şiddetse epiduralle 2 birim agri hissettim. Kasılma hissetmedim agri geldikçe ebeler de bana nst de sancı çıktığında ikin dediler ikindim. İkınmada benim açımdan bir sorun yaşanmadı, 10 dk içinde bebisim dünyaya geldi.

Doğumum çok keyifli geçti. Benim açımdan iyi ki dediğim bir tercih oldu. Yan etki de yaşamadım.

ben de epiduralli istiyorum inşallah öyle olur. Ağrı nasıldı? Şuan ağrınız var mı? Dikiş yapıldı mı

Yırtık oluşmuş, o dikildi. Epidural olduğu için zaten hissetmiyorsunuz acıyı. Agri oldukça hafifti, hem olayı da tam dogum anını da yaşamış oldum yani hissettim ama canım acımadı. Şu an dikişler dolayısiyla ağrım var biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…