Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yeni doğum yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağlıkla büyütsünler bebişlerini
Kız Jou aynı gün doğursak ya biz birlikte volta atarız hastane koridorunda gaz çıkarmayı beklerken
Hahahaha ayy çiğdoss inanki çok isterimm levoya söyle senide alsın 3 hazirana

Hahahaha ayy çiğdoss inanki çok isterimm levoya söyle senide alsın 3 hazirana
Bakalım yarın ola hayrola neler diyecek bebiş ne durumda ona bağlı herşey hayırlısı bakalım artık of çok sıcak bugün çarşıya çıktım bu sıcakta 3 saat falan yürüdüm penguen gibi şimdi yatamıyomda rahat

Offf sorma kuzuu ben perişan oldum bugün yaa boğuldumm bugün buneydiii yağmur yağdı 1 saat önce gene işe yaramadı duş aldım 2 saat sonra pert oldum gene evin içinde kafayı yedim yaa hiç iyi değilim allahtan yatak odam serin oluyo uyumam konusunda rahatsız olmayacam

Yarına haberdar edersin

Gerçekten çok bunaltıcı hava dışarısı serinledi ama ev sıcak off…bende duş aldım yine şimdi iyi ama birkaç saate aynı yine haber veririm cnm ısrarla gün vermiyor bana ya Levo zorla normal doğurtacak sanki yarın bi sorayım yine gün versin artık rahatlayayım

Hahahahaha dediğin gibi ama adam gerçekten normal doğumdan yana benimki dönsede çok zorr sorma hemde ne bunaltıcı dışarı serin evett bide cumartesi annemle kv gelcek bakalımm baya doluyum

Benim sorun kaynamış arada ama neyseki arkadaşlar ilgilendiğim konuda yorumlar yazmış
Canım benim bilgim olmadığı için cvp veremedim aradan çıkar sandım birileri ama biri sanki epiduralli etmişti kimdi hatırlamıyorum zaten bende unutkanlık var

Hahahahaha dediğin gibi ama adam gerçekten normal doğumdan yana benimki dönsede çok zorr sorma hemde ne bunaltıcı dışarı serin evett bide cumartesi annemle kv gelcek bakalımm baya doluyum
Allah yardımcımın olsun ozaman cnm hem anne hem K. Valide benim K.valide burda 3 hafta oldu yaklaşık annemde doğuma yakın gelir heralde off bian önce doğursakta çekirdek aile olarak düzenimizi oturtsak keşkedüşündükçe stres oluyorum 2. Olunca malum başıma gelecekleri biliyorum
37+ lardaym ben de canım sizinle aynı galiba
evet aynı cnm gel ozaman 37 den önce olsan sıkıntı… hayırlısıyla kurtuluruz inş sıramız gelince ne diyelim kurbanlık koyun gibi beklemekten başka çare yok

Reactions: Jou
Ooyyy seninki bayadır ordaymış anammm hakkatt yardımcımızz olsunnn evett ya biran önce bende öyle oturtmak istiyorumm 3müz bir aile olarak geçinmek istiyorum

ben varııııım yarın sabah 7 de yatış yapıyorum, 8.30-9.00 gibi alırız dedi doktor. Dualarınızı esirgemeyin, hala çok stresli ve korku doluyum
Aaaa hiçte strest etmeee herşey cok güzell olcakk hiçbirşey anlamıcaksın bilee bebeyi kucağına alınca unutucaksın bile

Kızlar hepinize cok tesekkur ederm alinti yapaamdm hepsini ayaga kalktm yurudm sonrasi yine yurudm agrm var elbet ama yinede vazgeçmiyorum yurumekten kesinlikle sut yapan cay tavsiye ediyorum. Bol geliyor maşallah
Supersinnn aferimm böyle başarıp çıkican hastaneden ağrilar zaten mecburi oluyo dayanılmicak birşeyde değillmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…