Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğduk kuzum doğduk

10:35 de dünyaya merhaba dedik
Spinal oldum çok rahat ve kolay bir doğum oldu bu defa
2.850gr. 48cm minnak sarı papatya maviş boncuk bir kızım oldu
Yaa masallah saglikla büyüsün hayirli olsun maviş bebik
Hayirli olsun saglikla büyütün bebisinizi bunu duymak cok iyi geldi, bende aynen epidural dusunuyorum, epiduralin gecmesi ne kadar sürdü acaba? Alt taraftaki uyusukluk hemen açılıyomuki epiduralde

ben de epiduralli istiyorum inşallah öyle olur. Ağrı nasıldı? Şuan ağrınız var mı? Dikiş yapıldı mı
Bende bende, epidural dusunuyorum kesinliklee, 4cm acilmadan sonra epidural yapamiyolar sanirim, yanlis biliyo da olabilirim, cok acilmadan istemek lazim

Oooo kimler gelmiş
Nerelerdeydin kızzz
Maşallah paşaya
Sen nasılsın sancı kasılma falan yok dimi
Senle ben kalcaz mı kızzz en sonlara
Bebişler hasta oldu canım onlarla ilgileniyorum fazla yazamadım bu ara ondan
Nst de sancı çıktı ama düzensiz,bir de acilmam varmış ama önceki dogumlardan öyle olması normalmiş. Valla bu gidişle ilk dogurcam derken sona kalcaz herhalde ya
Gün içinde fazlaca ağrım oluyor ama bebiş ne zaman isterse o zaman gelecek bekliyoruz
Oo bebişler gelmiş hoşgelmiş
leylav ve madammor biliyordum,baya olay kaçırmışım
Hepiniz de sağlıkla büyütün,inşallah gözünüz aydın kızlar

ayaza
MC06 Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın kızlar

Sağlığı yerinde olsunda kiloya o kadar çok takılma eltim kızını 2.400 doğurmuş şuan iri yarı kız toparlıyolar allahın izni ile
Canım ben de aynı şekilde düşünüyorum yeter ki sağlıklı olsun inan hiç önemli değil. Benim hem erken doğum riskim vardı 1 ay önce başladı hem de bebeğin gelişimi yüzde 3 lük dilimin altındaydı yani doğsa ya yoğun bakım ya kuvöz e girecekti şu an yoğun bakım riskini atlattık yüksek ihtimalle. 2 kiloyu geçince de kuvöz riski iyice azalıyor. Yoksa doğum kilosuna takılmıyorum desteğe ihtiyacı olmadan doğunca yanıma versinler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…