Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Supersinnn aferimm böyle başarıp çıkican hastaneden ağrilar zaten mecburi oluyo dayanılmicak birşeyde değillmiş zaten
Elbet biz anneyiz en guzel en ozel agrilar bunlar. Bebegimize deger annelik kesonlikle kolay değil. Ama değerli kilanda bu bence. Hersey evlat icin deger. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsn hepimize canm bnm

Elbet biz anneyiz en guzel en ozel agrilar bunlar. Bebegimize deger annelik kesonlikle kolay değil. Ama değerli kilanda bu bence. Hersey evlat icin deger. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsn hepimize canm bnm
Aminn canım benimm gerçekten değer annelik buna gerektirirr kesinliklee ömrü uzun olsun inşaallahh

Valla gitgide korku basiyo bana da beni de sezeryane alin diye tutturucam nerdeyse

Zekta1 müsait zamaninda bizi bi aydinlatirmisin, dikisin var mi epidural mi oldu senn dogum, kacirmisim oralari been
Hemen aydınlatayım :) epidural olmadım bence epidural gereksiz ne kadar sancın olursa doğum o kadar hızlı gerçekleşiyo.. dikişim var evet doktor kesmedi ama doğum anında sanırım hafif bi yırtılma oldu zaten normal doğumun sonraki zorluğu dikiş olması biraz ayakta kalınca ağırıyor
Ne yapsın çocuum dünyaya adapte olmaya çalışıyor kimliği geldi bugün gözyaşım pıt

Ooyyy nüfusada geçtiii uşağuummm

K.bakmayın konuya dahil oldum görünce merak ettim mamayı çalkalamadan yapmak neden acaba
Nedemek canım sorabilirsin Gaz yapıyormuş canim o konu gecmişti biyerde okumuştum aklıma geldii sütü mamayla kapatıp biberonla çalkalayınca sütün köpüğü oluyo farkediyorsunuzdur o gaz yapıyormuş öyle duydum buyüzden kaşıkla hafifçe karıştırmak yeterliymiş

Şaka gibi geliyo bazen karnıma bakıyorum sonra beşiğe bakıyorum bu buraya nasıl sığmış diyorum kafayı yemem inşallah
Yaaa dimi çok enteresan birşeyy allahımm doğurunca şok oluyosun o bebe buraya nasıl sığdı diye mucize resmenn kafayı yemen çok normal

Kızlar hepinize cok tesekkur ederm alinti yapaamdm hepsini ayaga kalktm yurudm sonrasi yine yurudm agrm var elbet ama yinede vazgeçmiyorum yurumekten kesinlikle sut yapan cay tavsiye ediyorum. Bol geliyor maşallah
Hadi gözün aydın canım. Bol sütlü uykulu sakin huzurlu günleriniz geceleriniz olsun

Benim etrafta hep büyük al yok hemen büyüyo tamam büyüyoda olmazlarsa çiplak mı yatcak cocukk ben gened ealmıştım yenidoğandan alanlard ahep büyük aldılarr

Ayyy bende hep bunu merak ediyodum yaaa
Benre hep 3-6 aldım. Acaba ne zaman 3-6 giymeye başlarlar

Oyler tabiii gene zorduu ama atlattın ya şükür
Çok şükür kuzum
Benim etrafta hep büyük al yok hemen büyüyo tamam büyüyoda olmazlarsa çiplak mı yatcak cocukk ben gened ealmıştım yenidoğandan alanlard ahep büyük aldılarr
Aynen aynen vallahi çok iyi etmişsin

Reactions: Jou
Kızlar hepinize cok tesekkur ederm alinti yapaamdm hepsini ayaga kalktm yurudm sonrasi yine yurudm agrm var elbet ama yinede vazgeçmiyorum yurumekten kesinlikle sut yapan cay tavsiye ediyorum. Bol geliyor maşallah
Yürüdükçe daha iyi oluyor ağrılar için diyor çevremdeki herkes. Sen bol bol yürümeye devam et

Hangi çaydıı aldığın ben Momstok aldım dün gelmiş iş yerine yarın başlarım artık

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…