Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaçıncı gebeliğin senin . Vallaha ne kadar hareket edersem edeyim ağrıdan perişan oldum kemiklerim acıyır resmen ödem de cabası ayakkabılar da olmuyo artık reflü desen mahvetti bari 40 ı geçmeden gelse

Kaçıncı gebeliğin senin . Vallaha ne kadar hareket edersem edeyim ağrıdan perişan oldum kemiklerim acıyır resmen ödem de cabası ayakkabılar da olmuyo artık reflü desen mahvetti bari 40 ı geçmeden gelse
Ilk gebem kızz
Benim hep ağrılarım uykumda oluyoya heryerim kitleniyor diyorum yataktamı sorun var

Ilk gebem kızz
Benim hep ağrılarım uykumda oluyoya heryerim kitleniyor diyorum yataktamı sorun var
Ayyy sende aynıyız o zaman be kitlendim vallaha yerde sürünerek ilerliyorum sabah yuvarlanarak yataktan iniyorum . Bide bişey sorucam süt üretimi başladımı sizde ya bende sadece göğüs hassasiyeti var o kadar

Reactions: Jou
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canım benim
Zümrüt çok güzel isim gerçekten
Hayırlı sağlıklı upuzun ömrü olsun Ahsen Zümrüt kızımızın
Kız bebekler erken geliyor diyorlar ne kadar doğru acaba . benim bacakların kemikleri kitlenmiş durumda valla açamıyorum . Bide ayaklarımın altı acıyor taşıyamıyorum ya normal mii
Erken miii? İnandık mı? Haaaayırrrr

Ayyy sende aynıyız o zaman be kitlendim vallaha yerde sürünerek ilerliyorum sabah yuvarlanarak yataktan iniyorum . Bide bişey sorucam süt üretimi başladımı sizde ya bende sadece göğüs hassasiyeti var o kadar
Hahahah aynenn kalkarken sanki dunyanın işi yapmışım gibi heryerim tutuluyo evin içinde dolaşıncada geçiyorr
Benimde hassasiyet varr 1 hafta dır hergün sabah akşam krem sürüyorum dokununca baya acıyo
Lansinoh almıştım acıyı alıyor rahatlatıyo cok memnunum

Bende o denli değil ya .. ama aynı şeyleri yaşıyor muyuz demekki hayırlısıyla gelseler daha fazla kilo almadan bekledikçe kilo alıcak ta doğuramıycam diye korkuyorum

Allah razı olsun canım benim

Kız bulun artık inci güzel bak

Gözün aydın maşallah kocaman adam oldu oyy 41 miii
Ay teşekkür ederim çok büyümüş maşallah ama daha 38. Haftadayim doğuma kadar dahada kilo alırsa sezeryan yapar herhalde doktor bi stres yaptım sanki

Bende o denli değil ya .. ama aynı şeyleri yaşıyor muyuz demekki hayırlısıyla gelseler daha fazla kilo almadan bekledikçe kilo alıcak ta doğuramıycam diye korkuyorum
Kaç kilo aldınkii pekii
Ben pek kilo almadım oyüzden guzelce donüyorum rahat kalkıyorum normal hayat gibi

Ya aklımda bulunsun ilk kızımda çok sorun yaladık gazla ilgili bunu denerim kesin ❤

Kaç kilo aldınkii pekii
Ben pek kilo almadım oyüzden guzelce donüyorum rahat kalkıyorum normal hayat gibi
Ben şu an 7 kilo almış durumdayım yani baktığında sıfır kilo yüzüm gözüm filan çökmüş durumda hanımefendinin kilolarını taşıyorum

Hee bebenin mii
Alsın kızz benim 5 gün önce gittiğimde 3220 i doktor cumaya kadar 3600 olur dedii 3 hazirana kadar
Evettt aynenn bende öylee yaa 8 kilo aldımm oda hanfendinin kilosu
Çok almasın içerde çıkışı sorun olabilir çıkınca ben ona aldırırım kilo
Kendim çok dikkat ettim gebelik boyu meyve ağırlıklı beslendim o yüzden çok rahatım valla Doktorum normal doğurtmazsan bu vücutla utanman lazım diyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…