Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahah normal doğuramazsan yapcak birşey yokk bende sebze tükettim ağırlıklı meyve sadece ayva ve erik yedim hep gebelik şekerim olduğu için gene tonton bi bebek gelecek

Saoalsın Benimkinde kaynatma yapın yazıyordu. Kaynatma suyunda kireç oldu sanırım damacana su ile yeniden kaynatmam gerekecek

Hahahahah normal doğuramazsan yapcak birşey yokk bende sebze tükettim ağırlıklı meyve sadece ayva ve erik yedim hep gebelik şekerim olduğu için gene tonton bi bebek gelecek
Kız zaten vitaminli şeyler bebeğe kilo aldırıyor mevzu çok yemek değil yani. inşallah normal olur ben çok istiyorum ya

Reactions: Jou
Kız bebekler erken geliyor diyorlar ne kadar doğru acaba . benim bacakların kemikleri kitlenmiş durumda valla açamıyorum . Bide ayaklarımın altı acıyor taşıyamıyorum ya normal mii
Benimde iki ayakta kalıp yürüyünce ayaklarımın altı acıyor bence normal Bence cinsiyete göre değil başka faktörlerde devreye giriyor erken veya geç doğumlar için

Benimde iyi ayakta kalıp yürüyünce ayaklarımın altı acıyor bence normal Bence cinsiyete göre değil başka faktörlerde devreye giriyor erken veya geç doğumlar için
Bir hafta var aramızda seninle kuzu demekki yakın zamanlarda doğum olabilir bana 38 e gitmezsin rahim ağzı uzunluğun kısalmış demişti Perşembe kontrole gidicem bakim gelişme varmı

Günaydiin, kizlar kim göbegini hissedemiyodu, bugun kasinirken farkettim bnm de gobek deligimin cevresi de fln his yok ya da azalmis gibi, normal zamanki gibi degil, gobek deligim de disari firladi ztn
Ne gibi hissetmemek amaa uyuşma gibii mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…