Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Reactions: Jou
Kızlar ya akşama doğru biberon, pompa seti vs yıkayıp kaynattım. Kurumaya bıraktım. Böyle kireç kalıntısı gibi şeyler olmuş puslu puslu.. suyunda da belli.. İçinizde böyle olan var mı? Tesisat suyundan mı kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Bu şekilde kullanılabilir mi? Kafama çok takıldı.

Cancan Ben kaynatma suyuna birazcik sirke koyuyorum. Bizim sularda cok kirecli ve iyi oluyo.

Ben sorun olacağını düşünmüyorum

Kızlar bizim kızın ikinci bir adı daha olacak Zümrüt

Eşimin dün babaannesi vefat etti 100 yaşını geçmişti. Bizi, özellikle eşimi çok aşırı severdi. Çok üzüldük Ahsen i göremediği için ama takdiri ilahi. Bizde onun adını da koyalım dedik Mekanı cennet olsun inşallah dua bekleriz

Başınız sağolsun rabbim Zümrüt e uzun hayırlı ömürler versin

Başınız saolsun sweetcim Allah rahmet eylesin zümrütte güzel bir isim adıyla sağlıcakla gelsin Hangisi başta olucak Zümrüt mü?

Canım başınız sağ olsun çok güzel bir isimmiş

Başinız sağolsun kuzumm ismi ile yaşasın inşaallahh

Basınız sağolsun canım
Zümrüt güzel bi isim Ahsenlede uyumlu bence adıyla saglıkla gelsin minik prenses
senin dogum nezaman gün verdimi doktor ben arada kaçırıyorum çalışıyorum hala daha izine çıkamadım

Başınız sağ olsun. Adıyla yaşasın güzellik

Ben 1ölçüsirke 4ölçü su şeklinde ayarladığım suda temizliyorum daha sonra pamuklu bezle kurulayıp öyle havalandırıyorum. Sanırım pompanın kullanım kılavuzundaydı dezenfekte için böyle yazıyordu bende okuyup hep öyle yaptım

1 haziran da giriyor doğuma sonra
2 haziran cherry_baby
3 haziran ben

Başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…