Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğum tarihinin belli olması ne kadar rahat bişey ya biz karambole bekliyoruz yürüyüşe çıkınca acaba sokakta suyum gelirmi diye öyle korkuyorum ki
Onu bende korkuyordumm sezaryende olsa gene biyere gitmiyorumm yollarda bide suyum gelirse rezillik

Normal doğum olunca evett strest oluyor yaa bilmiyorum yanii her ikiside çok zor allah yardımcımız olsun

Yekta bende normal doğum için bekliyorum epidural ben alamıyormuşum oksapar kullandığım için, birazcık tırsıyorum ama senin yazdıkların cesaretlendiriyo beni. Dikişleri falan hissettinmi ve bebek doğarken kafasında herhangi bir uzama vs oldu mu

Ayy belki de yaradı kaşiklada yavaş karıştır karıştirınca bile kopük oluyo

Aynen yavaş karıştırıyorum önceden karıştırdığımda biberon dan fışkırırdı mama kola gibi :) hiç akıl edemedim tabi görsemde

Ay e nabızı gördün mü sen profiline girdiğin zaman sağ üst köşede çocuklarım kısmı çıkıyor

Canım başınız sağ olsun çok güzel bir isimmiş

Başinız sağolsun kuzumm ismi ile yaşasın inşaallahh

Evet 1 Haziran Çarşamba günü kavuşuyoruz inşallah
Başınız sağ olsun. Adıyla yaşasın güzellik

Başınız sağolsun canım
Sağolun kızlar Allah razı olsun

Başınız sağolsun canim,ismi de ne güzelmiş
Zümrüt ismini çok severim inci ismine yukeseldik biraz bizde ama hiç inci tanıdığım yok,inciler nasıl oluyor acaba
Evet ismi çok hoşuma giderdi zaten Allah razı olsun kuzum

Hiç bilmiyorum ama ben İnciyi çok istemiştim eşim pek beğenmedi sonra bende vazgeçtim. Çok naif geliyor bana

Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun

Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun
Allah razı olsun canım benim
Çok naif evet bizim kızın da hala ismi yok inciyi de eleriz muhtemelen
Kız bulun artık inci güzel bak
Kızlar ben randevudan çıktım 37+5 bebegim 3400 gram olmuş
Normal doğum dedi ama.bilemiyorum 41. Haftaya kadar bekliycez dedi haftada bir kontrol birde
Gözün aydın maşallah kocaman adam oldu oyy 41 miii

Onu bende korkuyordumm sezaryende olsa gene biyere gitmiyorumm yollarda bide suyum gelirse rezillik

Normal doğum olunca evett strest oluyor yaa bilmiyorum yanii her ikiside çok zor allah yardımcımız olsun
Kız bebekler erken geliyor diyorlar ne kadar doğru acaba . benim bacakların kemikleri kitlenmiş durumda valla açamıyorum . Bide ayaklarımın altı acıyor taşıyamıyorum ya normal mii

Kız bebekler erken geliyor diyorlar ne kadar doğru acaba . benim bacakların kemikleri kitlenmiş durumda valla açamıyorum . Bide ayaklarımın altı acıyor taşıyamıyorum ya normal mii
Normall canimm benim uykumda oluyo o
Ama yastık koy arasına arada bi sağ bi sol dön yat hep hareketsiz kalinca kitleniyorr
Vallahaa benim erken değill gunünü doldurdu resmen aksine 1 hafta önden gidiyorum yanii düşün bence o kişiden kişiye göre değişiyorr bende erken geliyo biliyordum ama kendim yaşayınca değilmiş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…