Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne gibi hissetmemek amaa uyuşma gibii mi
Yok, karincalanma fln yok ama his az sadece, garip bisey, gerginlikten heralde
26 haziran vaar ‍♀ benle beraber bir iki arkadasin daha 26 hazirandi tahmini dogum tarihi sanirim ama erken de gelebilirler tabi
Bilmiyorum ki yok galiba
Var kiz var
Cheri cheri lady var ama, baby dedi
Buyrunuz

Kızlar ben kontrolden çıktım. Bebek 3600 gram olmuş çatı muayenesi oldum uygunmuş çatım. Ama ben 4 yıl sonra hamile kaldığım için riske atmak istemiyorum çarşamba tekrar bakalım dedi tabi o zamana kadar normal doğurabilirmişim yoksa da sezeryan yaparım ama 40. Haftaya kadar beklemem dedi

Hayırlısı olsun canım açılman vs varmı hiç bişey söyledimi onla ilgili

Uyuşma gibi işte oda bende hiç hissetmiyorum göbeğimii

Yaaa varmış Jou hayır yani ben bunu nerde dinlemiş olabilirim

Ooyyy maşaallahhhhh hayırlısıyla gelsin inşaallahhh

Göbeler istifa ediyo artik yeteer sismeyin daha diye

Ahahaha sen soylerken bnm aklimda direkt canlandi zaten melodisi eski baya biyerlerde duymussundur kesin

Olabilir duydum bi yerden farkında olmadan yer etmiş demek ki görünce nicki ortaya çıktı :)

Banada haftada bir gel dedi birsey anlamadim acaba erken mi dogururum son güne kadar beklese bebek büyük ihtimal sezeryan olurum
Pazartesi gittim, cuma gel dedi, şimdide pazartesi gel 3 güne bir çağırıyorum artık dedi. Senlede günlerimiz yakın aslında.. Son zamanlara kadar doğmazsa açılmaya illa bakması lazım ki ona göre suni sancı vs dener en azından bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…