Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Niye ariyoruzz kii @zzekta1 ya veya @-Murphy a soralımmm hamileliğinizi arıyormusunuzz acaba hamileliğinde tadını çıkarın diyolar ya
Kızlar aradan seneler geçince hamilelik aranıyor gerçekten. Bebeğin içerideki hareketleri falan özleniyor. Mide bulantısı ve hastalıklardan bahsetmiyorum tabii

Kızlaaaaaar ben geldiiiiim

Çatır çatır doğurdum diyom bizimkilere iyiyim birazdan ayrıntıları yazcam
Son anda döndü ve normal mi doğurdun diye geçmedi değil icimden:)) fark etmez gerçi, bebis ve sen iyi olduktan sonra yöntem sadece bir araç. Güle güle büyütün tatlim

Harekett tabi başka kuzu yaa o özlenmezmii ozleyelim yapalım.bidaha

Ah canım geliyo mu yoksa yaaa seninle günlerimiz de ayni bak heyecan yaptm
1 haftayı geçeceğini sanmıyorum canım birden başladı kasılmalar ve sürekli devam etti aksam üzeri de kanli akıntı geldi şuan biraz uzandım rahatladım hemen hastaneye gitmek istemedim biraz bekleyeceğim ağrım da yok çünkü hakkımız da hayırlısı

Gittinmi hastaneye
Yok canım biraz hafifledi ağrım da olmadığı için sabahı bekliyorum

Hee yarın gitcen o zamsn olsunn

AYnen hayırlısı,hayırla sağlıkla gelsin kuzularımiz,sen kendini daha iyi bilirsin duruma göre gerekirse gidersin hastaneye zaten benim de bugün çok ağrım var misafirim de vardı dalamiyorm uykuya yorgunluktan

AYnen hayırlısı,hayırla sağlıkla gelsin kuzularımiz,sen kendini daha iyi bilirsin duruma göre gerekirse gidersin hastaneye zaten benim de bugün çok ağrım var misafirim de vardı dalamiyorm uykuya yorgunluktan
Bende sabah birsuru is yaptım ne olduysa ondan sonra oldu valla dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…