Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugün doguran yok mu henüz

Ben kendimden korkmaya basladim ya, gün icinde surunerek geziniyodm dunden beri bi iyilik var üstümde, dogumdan önce bi enerji geliyomus ya o mu acaba diye korkmaya basladim, uykum gelirdi hep o da yok

Kıvamlı, kalın diyeyim akıntı İçin. Pütür pütür ne demek tam kestiremedim çünkü
anladım canım...
O dediğim kıvamlı beyaz akıntı bende de hep var. Bu sorduğum başkaydı. Peynir kesiği gibi diye tarif ediyorlar genelde onu. Beyaz akıntı ama böyle parça parça nokta nokta topaklar eline geliyor. Onu merak ettim ben doğum öncesi işaret oluyor mu oluyor mu diye.

Kıvamlı, kalın diyeyim akıntı İçin. Pütür pütür ne demek tam kestiremedim çünkü
anladım canım...
O dediğin kıvamlı beyaz akıntı bende de hep var. Bu sorduğum başkaydı. Peynir kesiği gibi diye tarif ediyorlar genelde onu. Beyaz akıntı ama böyle parça parça nokta nokta topaklar eline geliyor. Onu merak ettim ben doğum öncesi işaret oluyor mu oluyor mu diye. Süt veya yoğurt da kesilince öyle oluyor minik topaklar.

Hiii, tamam yok benim böyle değil.

Kızlar haftaya çarşamba günü sezeryana alayım dedi bana hastanede sadece genel anestezi yapılıyormuş. İlk doğumum normal ve gerçekten zordu korkuyordum bu da normal derse naparım diye sezeryan istiyordum çünkü şimdi bugün sezeryan dedi araştırma yapıyorum kendimce bu sefer de bundan korkmaya başladım ya

Niye korkuyosun kızzz bak doğuran nasıl doğurdu sende bunun ustesinden gelceksin nekadar pozitif gidersen okadar iyi vücudun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…