Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar oğlum doğdu şükür. Şu an iyiyim ama çok zormuş vallahi ama acısı gitti güzelliği kaldı. Doğurmayanlara rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah

Bugün doktordan geldim, tık yok henüz, doktorum herhangi bir terslik olmaması durumunda 40 haftayı bitireceğiz dedi, bekliyoruz biz de bakalım, hayırlısı ⚘

Bende seninle aynı durumdayım cnm ilki normaldi ve zorlu geçti bunda sezeryan olacağım ama normal doğum sonrası çok konforluydu tedirgin olmuyor değilim bunuda deneyimleyip geçeceğiz ne diyelim hayırlısı

uyumak hergün daha zorlaşıyor burun tıkanıklığı yüzünden zaten nefes alamıyorum. vücut kendini hazırlıyor uykusuzluğa
Evet hazırlık iyidir bende yekta uyanınca nescafe falan içicem çünkü zor bi gece beni bekliyor
Suss kizzz zaten heyecanımdan uyuyamıyorum ne uykusu

Ooyyy tam zamanındaa geldim haaaa
Haydi bakemmm benide bekleyemedinn
Saglicakla all kucağina canım benimm @-Murphy y doğuroyurrrrr
Ayy az kaldı kıız
Ahahaah kız fark etmiyor olmayasın Bende yandım diyordum Bakalım doğunca bir istişare yaparız
Kız yok ben uyuyamıyodum geceleri hissederdim
Son 1 ayı göremedim ki ama ben :)

Kız korkutma anaları:)

Joum üzümlü kekim saol canım :) @Bir Pelincik bir avazda inş canım
Şaka şaka her bebe aynı değil aslında sürekli uyumasıda iyi değil sarılık değil diye seviniyorum bi yandan analık işte
Kızlar benim oğlum kucağa çok alıştı bıraktığım anda huysuzlanıyor ama bi şekilde alıştırmam lazım oyalayıcı sakinleştirici bir şeyler arıyorum öneriniz varmı
Off benimde ya kolik mi diye düşünüyorum artık

Senin lohusalığın 15 gün olurken benim yeni başlıyorr

Kızlar oğlum doğdu şükür. Şu an iyiyim ama çok zormuş vallahi ama acısı gitti güzelliği kaldı. Doğurmayanlara rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Gözün aydın canım benim.
Bu bir ssvd hikayesi
Ayrıntılı bekliyoruz detayları
Odfff sonunda girip yazabildim yaaa kaçsaattirr sitede çalışma vardı ayar oldum

Buarada kuzucum gözünaydın
Ayyyy sormaaaaa
Deli etti beniiiiiii

Tabi canımm ya ikisinin ağırlığı varr kolay degill rabbim kolaylaştırsın ağrını dindirsin inşaallahhh
Amin inşallah derdimin biri bitiyor biri başlıyor
Elimde karpal tünel sendromu oldu ,arada migrenim tutyor , bebeler aşşaya bakı yapıyor yürüyemiyorum ,hala mide bulantısı çekiyorum , çok zormuş hamilelik hele de 36 haftam berbat grçiyor

07 Mantar enfeksiyonuna benziyor canım.Eskiden bende de olurdu.Sirkeli su ile temizliğini yaparsan iyi gelir.

Herkesin hamileliği bünyesine göre çok farkli kuzum ya ben mesela diyorum nekadar kolaymış çünku pek sıkintı yaşamadım buzamana kadar bazı vücutlar çekemiyo bazı vücutlar alışkın banyonun duşakabin e kadar temizlik yaptığımı bilirim

İmkanın varsa normal doğur sezeryan toparlaması uzun sürüyor.Şu an normal doğurabilmeyi çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…