Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Son 1 ayı göremedim ki ama ben :)
Bunu duyunca sinir olurdum ama henüz doğurmayanlar gerçekten uyuyun sadece uyuyun son zamanlarınızda

Kız korkutma anaları:)
Suss kizzz zaten heyecanımdan uyuyamıyorum ne uykusu

Ooyyy tam zamanındaa geldim haaaa
Haydi bakemmm benide bekleyemedinn
Saglicakla all kucağina canım benimm M -Murphy y doğuroyurrrrr

Joum üzümlü kekim saol canım :) Bir Pelincik bir avazda inş canım

Kızlar ben simdi çıktım kontrolden nst de sancım çıktı ama açılmam yokmuş bebegim kanala yerleşmiş iyice ondan ağrılarım başlamış dedi gerçek sancıları bekle düzene girince gel dedi doktorların hiçbiri yoktu telefonla irtibat kurabildik anca

Ve alttan muayene ilk kez oldum canım acımadı ama epey kastım kendimi çekindim

Alttan muayene can yakmıyor normalde . Canı yananların nasıl oluyor onu da anlamış değilim ilişki de de yanıyordur o zaman yananların kğ

Kızlar bende hastanedeyim nst çektirdim doktoru bekliyorum nst de sancı oldupunu nasıl anlıyoruz nst çekilirken ağrı ve kasılmalarım çok oldu geçen gündeki ne göre de çizgiler daha düzensiz

Hoşgeldin canım aramıza :)) gündüz uyuyup gece terör estirenlerden mi yoksa seninde :)
Ahahah hoş buldum şimdilik sorun yok kuzu 2 saatte bir kendi uyanıyor mama için daha gözü açılmadı bence Ama ilk gün hiç uyumadım ondan dün gece zorlandım annem bakmasına rağmen ağlayınca falan uyandım sürekli
Bunu duyunca sinir olurdum ama henüz doğurmayanlar gerçekten uyuyun sadece uyuyun son zamanlarınızda
Bencedeee
Kızlar ben galiba doğuruyorum lekem geldi kanama şeklinde 2 cm açıklık var ama rahim ağzım kalın çok uygun değilmiş yine de 12 ye kadar bekliycez olmazsa sezeryan
Anaam hadi hayırlısı
Kizlar hastaneye geldim odaya alındım yatışım yapıldı dua edin
Ooo hadi hayırlısı ileeee
Ayy seninki de mi geliyor hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…