Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
arkadaşlar normal doğum planlayanlar ve zamanı gelmiş olanlar, yaptığınız şeyler var mı?
Ben doğumu aktive edecek hareketler yapıyorum, ahududu yaprağı çayı içiyorum, hurma zaten gebeliğimin başından beri yiyorum(bu sebeple bu sayılmayabilir) evde sürekli iş yapıyorum, bunlar fiziken yaptıklarımdan bazıları…sizler de ekstra neler var?

Kızlar oğlum doğdu şükür. Şu an iyiyim ama çok zormuş vallahi ama acısı gitti güzelliği kaldı. Doğurmayanlara rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Gözün aydın güle güle büyüt yavrunu

Bir Pelincik Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

evet canım 38+6 oluyor bi sıkıntı cıkmazsa. benim kuzu son haftalarda 1 felan geriden gelimeye başladı ama bakalım kac kg doğacak
Benim de tam 39+0 olacak
Ölçümler artk güvenilir değil ki,hem yerleri dar hem duruşlarından dolayı vs . Ona takılma hiç benim de son kontrolde bazı ölçümleri gerideydi.doktor hiç onemsemedi

Yürüyüş yapmaya çalışıyorum yürüyebildiğim kadar.. Hurma, doktor squat yap dedi ama onu düzgün yapamıyorum yere bir şey düşerse almaya çalışıyorum Ahududu ve böğürtlen çayı önerdi doktorum ama bulamadım o yüzden o eksik kalıyor.

Hayırlısıyla gelsin canım olsun
Amin tatlim hepimizinki ins
Kızlar ben doğurdum 3150 gram doğdu bebişimiz rahatım şimdilik çok şükür
Ayy hayırlı olsun , güle güle büyütün inşallah

Yilmaz hocada yaptiniz degil mi dogumu?

Ben 2 hafta önce gittim ağacına, doktorum 37den sonra istediği zaman gelebilir demişti çünkü, ben de bir an önce yapayım kurtulayım dedim:) 39. Haftaya girdim dün, çok şükür bir sorun olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…