Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa neden denemiyor ki karından vajinale gerek kalmaz belki

hiç bilmiyorum ama mesela ikisinin farkını gördüm biraz bugün, karından bakılınca bebeğin şekli daha net anlaşıldı, vajinalde de sesi çok daha iyi duyuluyodu, daha anlaşılırdı

Son düzenleme:
Kabizlik sorununu kullandigimiz vit. Yapiyor bence kan ilaclari filan. Ama bol bol gün kurusu ye ise yariyor ciddi anlamda.
Ben folik asiti iki gündür yine içmedim bugün içtim çok kötü oldum tekrar doktora da dedim bana dokunuyor diye. İçtiğim günler çok rahatsızım bulantı yediklerim ağzıma geliyor. Bide uyuyamıyorum kaşık ağrılarından sağa dönüyorum sola dönüyorum WC kalkıyorum . Sizlerde böyle sorun var mı ?

Daha önce karnımda 5. haftada kalbi durdu 4.5 senedir hamile kalamamıştım 3 saat sonra belli olucak yaşıyomu yaşamıyomu
Kan testi mi yaptırdınız ? İnşallah bir sorun çıkmaz inanıyorum herşey yolunda . Bende uzun süre bekledim ilk ya çok zorlumuş süreç. Merak ediyorum nasıl kasım 20 ikili testler yapılacak hep merak.

Kan testi mi yaptırdınız ? İnşallah bir sorun çıkmaz inanıyorum herşey yolunda . Bende uzun süre bekledim ilk ya çok zorlumuş süreç. Merak ediyorum nasıl kasım 20 ikili testler yapılacak hep merak.
Ben ilk evde öğrenmiştim kocamın doğum günü hediyesi meleğim sende diğer annelerde hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah testlerin temiz çıkar dualarım sizlerle

Doktor da demiş olması lazım aslında ilk doz gece alınır
Allah onu bildiği gibi yapsın doktorum zofer yazmisti almadim idare ederim diye. Aile hekimi yazdi bunu tümgün mal gibi sağdan kalktım sola yattım uyku patlaması içindeyim

Benimki de benim doğum günü hediyem. Hiç geçmiyor zaman sanki herşey yolunda gidecek hepimiz mutlu olcaz. Haber ver ama bekliyorum

Kızlar ben 4 haftalık falan hamileyken tabi daha hamile olduğumu bilmiyordum zaten dahiliye de tesadüf öğrenmiştim regl gecikmesi falan yoktu daha kan testi vermiştim glukoz 102 çıkmış ama dahiliye bana yüksek falan dememişti normalin bir tık üstünde üst sınır 100 normalde benimki 102 çıkmış bugün kadın doğum baktı yine verdiğim kan sonuçlarına dedi şekerin biraz yüksek çıkmış ama çok da üzerinde durmadı şöyle yap böyle yap diye bende şoktan sormadım riskli midir acaba var mık başına gelen

Kızlar ben 1 haftadır öksürükten ölüyorum, covid negatif çıktım ama ne yapacağımı da şaşırdım, gittikçe de artıyor bu öksürük. Nane, limon, bal karışımı içe içe bir hal oldum. Korkuyorum bebişler bir şey olacak diye, öldürürken karnım ağrıyor bir taraftan bu hastalığın başlamasıyla enteresan bir şekilde bulantılarım da kesildi. Var mı bir öneriniz öksürük için?

Evet canım 4+6 da vajinal gördük karından bakmadık ters rahim benim pek bişey görünmüyor. Senin bugün müydü randevun? Naptın
Evet canım bugündü muayne oldum keseyi karından gördük biz şükür 5+2 dedi doktor 10 gün sonra fetüs görüntüsü 20 gün sonra da kalp atışı için kontrole çağırdı

Canım tebrikler sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah benim de çarşamba randevum var takvime göre sanırım 6+2ye denk geliyor randevum. Vajinal mı baktı karından mı gördü kalp atışını?

Canım tebrikler sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah benim de çarşamba randevum var takvime göre sanırım 6+2ye denk geliyor randevum. Vajinal mı baktı karından mı gördü kalp atışını?
Önce karından baktı gözle gördü ama duyamadı, dedi belki vajinal duyulur vajinal baktı yine dedi atış var görüyorum ama duymak için haftayı bekleyelim dedi ikisinde de gördü yani bende tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…