Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

hiç bilmiyorum ama mesela ikisinin farkını gördüm biraz bugün, karından bakılınca bebeğin şekli daha net anlaşıldı, vajinalde de sesi çok daha iyi duyuluyodu, daha anlaşılırdı
Hmm
Allah onu bildiği gibi yapsın doktorum zofer yazmisti almadim idare ederim diye. Aile hekimi yazdi bunu tümgün mal gibi sağdan kalktım sola yattım uyku patlaması içindeyim
Zoferi prilam etki etmezse veriyorlarmış sanırım. Ben gece yatarken içtiğim için bilemiyorum öyle bi etkisi var mı
Benimde glukoz 123 çıktı doktor bir şey demedi tahlillerin normal dedi
Bende hamile olduğumu öğrendiğim gün hastaydım öksürük falan vardı. Keçiboynuzu özü içtim. Bala zencefil karıştırıp yedim baya etki etti.
Ha bir de tereyağ pekmez yaptım burdan kızlardan biri demişti sağolsun o da baya etkili oldu

Kızlar bende youtube dan kağan kocatepenin videolarını izliyordum ne güzel anlatıyor ya. 7 haftada mide bulantılarınız birden kesilebilir diyor normalmiş o bazı arkadaşlar endişe etmişti :) baya rahatlatıcı bilgiler veriyor bilginiz olsun.

Bende seviyorum o adamı ya

Çok şükür bu aralar daha iyiyim biraz azaldı tiksinmeler falan Sen nasılsın
Oh çok şükür bende iyiyim kasık ağrılarım var gaz sancısı çok oluyor bende de progestanı günde bir kere kullanıyordum 2 ye çıkardı doktorum bir sıkıntı olmasın diye

Kızlarrr ya tam kesildiii diyorum dünden beri yoktu gene kahve leke devam bu nekadar sürebilirki acaba bilen varmı
Canım bi süre devam ediyor tam bitti diyosun yine başlayabiliyor endişe etme hiç tamamen kesilicek bi anda

Reactions: Jou

Benimde sınırdaydı. İnsülin de bi tık yüksekti. O yüzden doktorum meyveyi, şekeri, ekmeği pirinci ve patatesi yasakladı. Baya dikkat ediyorum ben sende ne olur ne olmaz ekmeği şekeri kes en azından daha iyi olur senin için

Kızlar bende grip oldum yani başlangıcı bana bi öneriniz varmı

Benim her zaman yaptığım favori içeceğim anında kesiyor bi limon suyunun üzerine sıcak suyu ekle biraz bal ve birazda karabiber ertesi güne bişeyciğin kalmıyor

benimde 98 yürüyüş önerdi çok yorulmadan

Kızlarrr ya tam kesildiii diyorum dünden beri yoktu gene kahve leke devam bu nekadar sürebilirki acaba bilen varmı
Normal kuzu benimde kesildi arada olabiliyor ama
Bana Bi tık yüksek şekerin dedi. Senin açlık şekeri mi tokluk şekeri mi acaba eğer tokluksa normal zaten canm. Kilon nasıl ben 78 kiloyum diyetisyene randevu alacağım
Bana hiç bir şey demedi iyi dedi. Açken verdim açlık şekeri mi oluyor. Glukoz değeri yüksek çıkan. Kilomda 74 falan

Evet canm öyle yapacağım ve diyetisyen desteği almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…