Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Gece yatmadan alın tek doz alıyorsanız bende yapmıyor sanırım uyku geceleri uyuyamıyorum çünkü
Tek ile başladım evet canım tamam gece içeyim o halde birdahakini acayip uykum var kahvaltı ettik kızımın yanına azıcık uzanayım dedim gidiş o gidiş 1 saat uyumuşum sofra mutfakta havada

Son adet tarihimin başlangıcı 11 eylül
Yaa birsuru uygulamadada ettim ama hepside farklı gösterdi
18 haziran doğru canım ilk haftalarda ölçümlerde ortalama olabiliyo geçtikçe belli olur yani 6+4 çıkmıştır doktor sana 7 haftalıksın demiş olabilir mesela benim ultrason da 6+5 çıktı ama ben tam o gün 7 haftalıktım okadar sıkıntı olmaz kesenin neresinden ölçüm yaparsa öle bile değişiklik gösterebiliyor esas olan son adet tarihin herzaman

Evettt aynen öyle oldu dediğin gibi dogru o zaman

Dogrudurr kızzz bak olabilir biara demistim ne cabuk 7 hafta oldu kafam karışmıştı beniim olcüsüne göre hesaplıyo doktorlar

Aynıyız senle:)

Bende üşüyorum Manisa da yaşıyorum bende. Kabızlık sorunum oldu sabah bir
Saat tuvalette kaldım korkuyorum bişi olcak diye .
Kabizlik sorununu kullandigimiz vit. Yapiyor bence kan ilaclari filan. Ama bol bol gün kurusu ye ise yariyor ciddi anlamda.

Aynıyız bende şuan 7+2 yim bizimde doğum tarihimiz 15 haziran olacak inşallah

2 gündür bulantım yoktu ve kendimi çok iyi hissetmeye başladım, böyle olunca içime bi kuşku düştü, bulansa bi dert bulanmasa bi dert sanki bu belirtiler gitmiş gibi hissettim

normalde randevuma 10 günden fazla var, dayanamadım yakınlarda bi hastanede kontrole gittim, neyse ki herşey yolundaymış 9+1 olmam gerekirken tontik de önden gitmiş 9+4 müş şu an

böyle hiçbir şey bilememek insanı hasta eder yaa

İyi yapmışsın canım valla maşallah Ya ben de öyle hissettim biliyomusun alt karın ağrım olurdu hafif 2 gündür çok nadir oluyo baya azaldı sadece bel ağrısı var hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…