Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada kan ilacı içtikten sonra mide bulantısı olmaması için gece yatmadan ve dışındaki kapsülü açıp içindeki kürecikleri çiğnemeden bol suyla yutuyorum. Sonuç gayet iyi tecrübelerden faydalanalım

Aynen canm ama araştırdım biraz dikkat etmek gerekiyor sonra gebelik şekeri olabiliyormuş çünkü diyet yapmamız lazım en sevdiğim şeyler karbonhidrat ve tatlı ya

Aynen bende herhangi bir sıkıntı olmasın diye sonradan elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yoksa ah neler yenilirdi:))

Benim her zaman yaptığım favori içeceğim anında kesiyor bi limon suyunun üzerine sıcak suyu ekle biraz bal ve birazda karabiber ertesi güne bişeyciğin kalmıyor
1 haftadır günde kaç defa içtiğimi bilmiyorum , ama azalmak yerine artıyor, ne yapacağımı şaşırdım

1 haftadır günde kaç defa içtiğimi bilmiyorum , ama azalmak yerine artıyor, ne yapacağımı şaşırdım

Hadi ya ben hissettiğim anda yapıyorum normalde ilerlemeden kesiliyor. Ya demekki sen iyi şifayı kaptın yani. Daha fazla ilerlemeden doktorunla görüş istersen

Kızlar benim doktorum da bu listeyi verdi bir çoğunu biliyorsunuzdur ama yine de paylaşmak istedim. Dikkat etmeye çalışıyorum ben de Eki Görüntüle 2942195
Tamda tükettiğimiz şeylerr hic beyaz ekmek yediğim yok bebeğimiz için sağlık tüketmek cok önemli canım genede bilgin için sağoll

Benim 5+1 de başlamıştı

Ya çünkü mide bulantın olursa belirtilerin fazla olduğunda bebek sağlıklı die hurafelere inandırdılar bizi şimdi de olmayınca bi şaşkınlık tedirginlik içindeyiz bendede hiç yok. Şanslı kısımdaymışız biz :)

Benimde olmuyodu biara 1 hafta surdu ama bittii nedense hep yemek yemek istiyorum düşün aynıyızzz daha cok erken senin benim daha bugün soğan kokusuna tahammülüm yok mesela midemi alt üst ettii

Benimde olmuyodu biara 1 hafta surdu ama bittii nedense hep yemek yemek istiyorum düşün aynıyızzz daha cok erken senin benim daha bugün soğan kokusuna tahammülüm yok mesela midemi alt üst ettii
Ay soğan asla ve asla yiyemiyorum ve kokusunu duymak istemiyorum 5.haftadan beri böyleyim

Evet ondan aynen kuzum Bulantı da iyi değil tabii diğer bir arkadaşım çok zor bir hamilelik geçirdi ikisine de yakınen şahidim.

İştah artması korkutuyor beni. Bir iki gündür ipin ucu kaçtı sağlıksız şeyler yemiyorum da porsiyonlarım çok arttı güzel bir gebelik diyetine girmem gerekiyor. Haziranda hamile kalmadan önce çok güzel kilo vermiştim düşük sonrası psikolojim alt üst olunca yine kilo aldım Bende moral bozukluğu hep kilo yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…