Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Korkmamak ne mümkün valla seni gördüm rahatladım biraz zaten çabucak olup bitiyor de mi bir şey hissetmeden Amin Allah razı olsun bi çırpıda doğum nasip olsun bekleyenlere sağlıkla
Bak ben sana açık açık yazayım sezeryanda asla bir şey hissetmiyorsun gayet rahat geçiyor. Sadece ilk kalkış zorluyor ama o da geçip gidiyor inan ki

Sweetcimm benimkinden ses yok hala, zaten normal tarihi Haziran sonu gözüküyordu umarım kalmaz o zamana. Daha fazla dayanamıyorum

Sen naptın, nasılsın? Bebişi öpüp kokluyor musun doya doya
Kalsın kız az daha dur senin çok var

Bende toparlanmaya çalışıyorum. Evet ya mucize resmen hala bi inanamıyorum

Dönmedii kuzumm kesin spinal olacağım cuma günü oğleden sonra cuma namazındannsonra
Oyy bıraksan durur desene bebiş :) hadi hayırlısı kuzum meraktayım çok gelişmeleri sabırsızlıkla bekleyeceğim

Reactions: Jou
Oyy bıraksan durur desene bebiş :) hadi hayırlısı kuzum meraktayım çok gelişmeleri sabırsızlıkla bekleyeceğim
Sorma vallahaa hala tepemde inmediki hiç normal olsa sanırım 42 haftaya kadar giderdikk gibii maşaallahh

Yaaa canım benimm siz böyle dedikçe dahada heyecanlanıyorum

Emzirmeyle alakalı bu hesabı takip edebilirsiniz kızlar özellikle yenidoğan postları şu an tam bize göre.

Youtubeda da Prema Sundari ve Kağan Kocatepe'nin emzirme videolarını öneririm. Sütün yetmediği zannedilen her 100 bebekten 90'ında aslında sütün yettiği tespit edilmiş. O kadar bebek boşuna mamaya başlamış olabiliyor ve sonra meme reddi oluyor. Süt gerçekten yetiyor mu yetmiyor mu nasıl anlaşılır bunların taktikleri de var bu hesabı ve videoları incelerseniz epey bilgi sahibi oluyorsunuz.

Ciger gelistirici igne vuruldum ama bilemiyorum ne durumdadir siz vurunmusmuydunuz ciger gelistirici

Hastane benim sınavım oldu zaten diyebilirim
Benim doktor bir sakıNca görmedi bez konusunda ben ara ara hala takıyorum bu arada
Ben başlarda lansinoh kullandım
Islak pamukla Silmeme rağmen memeyi verince kızın şurayı değişiyordu ve yıkayana kadar emmek istemiyordu
Bir kaç kere bu şekilde denedim
Bence krem tadı kesinlikle kalıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…