Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar merhaba yuksek ihtimalle benim dogumum da haziranda olucak oğluşum icerse durmak istemiyor dun gece buyuk tuvaletim var hissi ve sanciyla acile gittik doktor bebek kanala girmeye calisiyor zorluyor dedi sorum su 34-35 haftalarda dogum yapan var mi bebegimin kuvoze girmesinden korkuyorum 31. Haftada ciger gelistirici vurunmustum 34+5 de 2550 gr

Vardı giren küvöze ama kilosuna ulaştımı küvözden çıkmıştı geleceği varsa geliyo canım hiç korkmaa kilosu bile şuan gayet iyi küvözede kalmayadabilirr

Son durum memede hala süt yok arada Bi memeyi ağzında tutuyor ama sarılık olmasın diye mama veriyoruz biz. Bugün süt pompası gelecek inşallah süt de gelir hepimizin sütü bol bebekleri uslu akıllı olsun inşallah 2 günde hayatım çok farklılaştı kimseyi korkutmak istemiyorum ama galiba sezeryanın ilk günleri biraz zor yine de herkes yeter ki evladını sağlıkla kucağına alsın ee anne olmak da kolay değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…